HBO Nordic har sikret seg rettighetene til den mye omtalte serien «Fear the Walking Dead». Serien omtales som søsterserien til zombieserien «The Walking Dead» som er TV-kanalen AMC sin største suksess. «The Walking Dead», som nå er inne i sin femte sesong bygger på tegneserien med samme navn av Robert Kirkman, Tony Moore og Charlie Adlard.

Lik trd.by på Facebook

«Fear the Walking Dead» er lagt til det samme fiksjonsuniverset og tar for seg hendelsene i forkant og under utbruddet av zombieapokalypsen.

Les også: Hjelp! Hvor er favorittserien min?

Les også: Massiv HBO-satsning neste år

Den norske premieren av «Fear the Walking Dead» blir dagen etter den amerikanske premieren som er den 23. august. Norske abonnenter av HBO Nordic kan altså se pilot-episoden mandag 24. august.

Sesong to allerede bekreftet

Første sesong består av seks episoder, mens den andre sesongen ( som allerede er bekreftet) vil bestå av femten episoder og får premiere i 2016.

- Vi er glade for å kunne bekrefte at HBO Nordic har sikret seg rettighetene til å vise Fear the Walking Dead, sier Line Mykland, COO HBO Nordic i en pressemelding.

Les flere underholdningssaker her!

Øvrige nyheter denne høsten på HBO Nordic blir nye sesonger av «Fargo», «The Knick», «The Affair» og «The Leftovers». I tillegg får vi se den helt nye serien «Show Me a Hero».

Hovedrollene i «Fear the Walking Dead» blir besatt av Kim Dickens («Deadwood», «Treme») og Cliff Curtis («Body of Proof», «Trauma»).