Rosenborg møter Bodø/Glimt på Lerkendal på søndag. Hvis du tar turen dit, så får du også høre en flunkende ny RBK-sang, signert av punkrock-bandet Sugar Louise.

- Vi har hentet inn elementer fra tidligere RBK-sanger og vi synger på norsk. Tanken er at bonden som sitter i traktoren på Melhus og rockeren i byen skal like låta, sier Per Olav Livik i Sugar Louise.

Lik trd.by på Facebook

RBK-låt fra Hammerfest

Men det var ikke gitt at punk-bandet skulle skrive en kjærlighetserklæring til RBK.

- Det kom egentlig ganske tilfeldig. Vi var på turné i Nord-Norge, så ble vi noen ekstra dager i Hammerfest. Det var da vi begynte å fleipe om at vi burde lage en skikkelig RBK-låt. Så begynte gitaristen å spille noen riff, så ble det plutselig realitet, sier Livik.

- Vi hadde med oss studioutstyr på turneen, og vi startet jobbinga med en gang. Siden den gang har vi jobbet jevnt og trutt med låta, sier han videre.

TEST DEG SELV: Er du en EKTE RBK-kjenner?

- Det blir kjempekult

Nå er låta ferdig og den har fått tittelen: "-Ikke engang Robin Hood kan ta gull fra RBK". En rykende fersk musikkvideo er også klar. Den kan du se og nyte øverst i saken.

På søndag blir den også som nevnt presentert foran Lerkendal-publikummet.

- Sangen er ikke et bestillingsverk fra RBK, men det virker som om den har falt i smak hos dem også. Det blir kjempekult å vise den fram på hjemmebane, sier Livik.