Kombinertutøveren Magnus Moan fortalte gråtkvalt under kveldens episode av TV3-programmet «Råskap» at han valgte å trekke seg etter han pådro seg en skade, skriver VG.

Lik trd.by på Facebook

Stressbrudd

- Ståa er OK, men de siste konkurransene har jeg fått en føling på hælen og akillesen min, som ikke er optimal. Av erfaring fra tidligere skader så velger jeg å kaste inn håndkleet og trekke meg fra konkurransen, sier kombinertløperen under torsdagens episode.

I oktober for ett år siden skal Moan ha fått et stressbrudd i hælen på grunn av slitasje. Det var denne skaden han kjente antydninger til under innspillingen av TV-serien, ifølge VG.

Moan kjempet mot 11 toppidrettsutøvere i "Råskap". Han mente seerne kom til å få seg et sjokk.

Moan trakk seg fra innspillingen etter samtale med lege. Foto: TV3

Vil ta OL-gull

Moan valgte å trekke seg i samråd med lege. Likevel avkrefter han at skaden kan ha noe å si for oppkjøringen til sesongen som er rett rundt hjørnet. Hans store mål er OL i 2018, der han vil ta en individuell gullmedalje, som han mangler på merittlisten.

- Innspillingen var i mai. I ettertid var det nok veldig klokt av meg å trekke meg. Jeg måtte bruke et par uker på å få foten på rett kjøl, men var tilbake i full trening igjen i starten av juni, sier Moan til VG.

Ser du mye på TV? Dette visste du ikke om dine favoritt-serier.