- Vi er utrolig fornøyd med at vi er her. Lokalene er fantastiske, og ikke minst plasseringen, sier daglig leder ved Crossfit Trondheim, Markus Fosse.

Treningssenteret har de siste årene vært på flyttefot rundt omkring i byen, nå ser det ut til at de har funnet det perfekte stedet, nemlig i kjelleren der utestedet Ricks engang var.

- Da vi var på Leangen i fjor så vi at litt av medlemsmassen gikk ned, nå er den på vei opp igjen, forklarer Fosse.

Lik trd.by på Facebook!

Har et medlemstak

For en del er gjort i de nye lokalene. Splitter nye garderober, en overhaling av gulvene og en ny treningsbutikk skal også komme på plass.

Crossfit Trondheim har over 250 medlemmer per dags dato, men ønsker ikke å vokse inn i himmelen.

For dem er nærheten til de som trener der viktigst. Med ti ansatte ønsker de å gi medlemmene trygge treningsforhold.

- Det kommer nok til å bli et tak på rundt 400 medlemmer, fordi vi ønsker å kjenne alle som trener her slik at de kan få hjelp av trenerne til bedre progresjon og et mer individuelt opplegg, forklarer Fosse.

Sjekk ut: Trondheims tøffeste treningsgruppe!

De nye lokalene til Crossfit Trondheim ligger i Nordre Gate. Foto: Tore Hilmarsen

Medlemmene «må trene»

Og det er ikke for latsekker å ha medlemskap der. For om du ikke trener på en stund, mister du medlemskapet. Samtidig at det koster en slump å være medlem, dog litt billigere for studenter.

- Grunnen til at det koster er at vi ikke skal være noen billigkjede. Vi skal gi de som trener her de beste forholdene til å bli bedre, sier Fosse.

Han mener at en lavere pris kunne ha ført til mer inntjening og flere medlemmer, men at de ikke ønsker det på den måten.

- Det skal ikke være overfylt med folk her. Når du kommer hit og trener skal du ikke stå i kø, konstaterer han.

Ikke glad i crossfit? Her er 11 yogastillinger du kan gjøre på lesesalen.