I anledning Kristiansand Tattoo Convention viser Matt Gone fram sin tatoverte kropp i Kristiansand. 99 prosent av kroppen er dekket av blekk. Å finne fram, ble imidlertid vanskeligere enn forventet.

Først havnet han i Kristianstad i Sverige, i stedet for Kristiansand. Da han da skulle komme seg til Oslo endte han opp i den svenske byen Öslöv.

– Jeg kom endelig fram til riktig by i natt, en dag for seint, sier Gone om den lange rundturen.

Det var ikke bare bare å komme seg til Kristiansand

.

FOTO: Ida Marie Stokkelien

– Det er det vondeste stedet jeg har tatovert

Matt Gone har tatovert 99 prosent av kroppen. Han er i Guinness rekordbok for å ha mest «square-tattoos» av alle i hele verden.

FOTO: Ida Marie Stokkelien

Både øyeepler, innsiden av nesa og kjønnsorganer er dekket av blekk. Derfor er det noe overraskende å høre han fortelle om hva det vondeste er å tatovere:

– Rett under nesa! Bare tenk på hvor vondt det er å dra et hår ut av nesa, store mannfolk kan begynne å gråte av det. Så ja, det er det vondeste stedet jeg har tatt en tatovering, sier Gone, men legger til at kjønnsorganer også er vondt.

– Det er selvfølgelig også vondt, men der vet man så godt på forhånd at det vil gjøre vondt! Ved nesa blir man så overrasket at det gjør ekstra vondt.

«Ser dere at jeg har et rumpehull i armhulen?» FOTO: Ida Marie Stokkelien

Lever av å vise fram tatoveringene

Gone lever av å reise rundt og vise fram tatoveringene sine. Han reiser til rundt 15 land i året, men dette er første gang han er i Norge.

– Se her, her har jeg tatovert flaggene til alle landene jeg har vært i. Før jeg drar fra Norge skal jeg tatovere det norske flagget også, sier den overraskende blide karen.