• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Ingrid har vært veganer i fire år og mener plantebasert mat ikke trenger å være kjedelig. Det var en av grunnene til at hun startet opp Spiregården kafé. Foto: Damares Stenbakk
Livsstil

Slik lager du enkel vegansk julesnacks på 1–2–3

Lyst på julesnacks som er både digg og sunn? Sjekk ut disse tipsene.

Damares Stenbakk, byas
Publisert: 3. desember 2018 kl. 15:50
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.