- Høsten er tid for weekendreiser, og uansett om du reiser alene eller sammen med andre er det en utmerket anledning til å møte nye mennesker, skriver Happn i ei pressemelding.

Sporet opp hvor det "crushes"

Datingappen har kartlagt hvor turistene har størst sjanse for å finne en ny flørt.

- London topper listen med Buckingham Palace, etterfulgt av Tivoli i København og ChampsÉlysées i Paris. På sjetteplass finner vi Oslo. Overraskende nok med Operahuset i Oslo, skriver de videre.

- Det er fort gjort å bli sittende med nesen i reiseguiden og Google Maps når man er turist på nye steder. Men en god måte å oppleve en ny by på er ved å møte nye mennesker, sier Claire Certain, pressetalsperson hos Happn.

Topp 10 – Her er Europas beste turistattraksjoner for flørting:

1. Buckingham Palace, London

2. Tivoli, København

3. Champs-Élysées, Paris

4. Eiffeltårnet, Paris

5. Tower of London, London

6. Oslo Operahus, Oslo

7. British Museum, London

8. Puerta de Alcalá, Madrid

9. London Eye, London

10. La Sagrada Familia, Barcelona

I pressemeldingen skriver de at kartleggingen er basert på Happns egne data og antall crush i appen i perioden fra 14. juli til 21. juli denne sommeren i Europa. En Crush oppstår når to brukere liker hverandres profiler.

Happn er en mobilapp som gjør det mulig for mennesker som har truffet hverandre i virkeligheten, å finne hverandre igjen. Appen har nærmere 37 millioner brukere i 50 byer over hele verden. I Norge har appen vært tilgjengelig siden april 2015.

Hold deg oppdatert! Følg trd.by på Facebook