Dette er et knippe instagrammere som enten bor utenlands, eller reiser verden rundt.

Følg trd.by på Facebook

1. Thomas Rosten

Thomas fra @Thomasrosten reiser verden og landet rundt mens han lever van- og campinglivet.

Han publiserer inspirerende bilder som viser andre kulturer, og spektakulære landskap. Vi advarer mot alvorlig høy reisefeber.

Ett minutt løping om dagen er nok

Her er guiden for å overleve en ettermiddag på Ikea

2. Martin Litwicki

Martin, @martinlitwicki, er festivalfotografen til Matoma. På Instagram får vi et innblikk i turnélivet. Han reiser verden rundt med Matoma-crewet og av og til i følge med kjæresten Maren Borander.

Kontoen har en fin miks av personlige bilder, andre foto-oppdrag og konsertbilder.

3. Ingvild Andresen

Ingvild, som skriver for bor for øyeblikket i Delhi i India, hvor hun jobber i et prosjekt som heter "Improve newborn care program".

Hun underviser leger og sykepleiere i nyfødtsykepleie i regi av Oslo universitetssykehus og Fredskorpset. I tillegg oppdaterer hun Instagram med fantastiske bilder.

Slik blir "nye" Facebook

4. Omar Pawe

Omar, @omarpawe og kjæresten hans Janne Bodin, sa opp jobben og solgte alt de eide for å pakke sekken og reise utenlands uten returbillett.

På Instagram har de publisert flotte bilder fra flere land i Latin-Amerika.

5. Mari Lenferna de la Motte

Mari, med kontoen @maridelamotte, bor i Sør-Afrika med ektemannen Luc Lenferna de la Motte.

Hun reise også rundt i verden og jobber som modell. Hun byr på seg selv, samtidig som hun publiserer vakre modellbilder. Også får man lett et couple-crush når man ser bilder av henne og Luc.

6. Casper Kragholm

Casper, @casperkrag, tilbrakte våren på backpackertur. De vakre bildene hans fra ulike hjørner av verden får en til å drømme seg bort.