Hva har du på deg, Hanne?

- Skjerf fra Holzweiler, strikkakjole fra Gestuz, bukse fra Samsøe Samsøe, sko fra Dune London, hansker og veske fra H&M.

Er du opptatt av hva du har på deg?

- Litt over snittet vil jeg si. Hvis jeg skal på et arrangement tenker jeg en del på hva jeg skal gå med, eller når jeg skal ut å spise. Utenom det har jeg ofte forskjellige antrekk som går igjen, med mindre jeg har kjøpt meg noe nytt.

Jeg er veldig opptatt av at antrekket skal passe sammen. Jeg kler meg ganske enkelt, men gjerne med en eller to ting som skiller seg ut.

Hva er din største inspirasjon?

- På instagram følger jeg blant annet Julie Sarinana (SincerelyJules) og Nina Urgell Cloquell. Jeg ser litt her og der, men det er nok Instagram som er min største inspirasjonskilde når det gjelder klær.

Hva syns du om gatemoten i Trondheim?

- Gatemoten i Trondheim er veldig varierende. Du ser at mange bryr seg om bekledningen, andre bryr seg ikke like mye. Det kuleste jeg ser er de som tar det litt ut, som gjerne kler seg litt annerledes enn alle andre.

Det er klart at det blir mye allværsjakker med de værforholdene vi har her i byen, men jeg setter veldig pris på det når jeg ser unntak.

Hva liker du dårligst og er det noe du savner?

- Crocs. Det er kanskje det deiligste å gå med på hytta, jeg har ett par selv, men det er der de hører hjemme for min del. Buff er også en stor skrekk. På trening og tur på fjellet er buffen gledelig rundt min hals, ellers ligger den fint på plass i skapet.

- Folk i Trondheim er det egentlig lite å klage på, men jeg savner at flere tørr å skille seg ut. Jeg synes trøndere generelt er gode på å kommentere andres klesvalg, noe som er utrolig trist. En typisk jente på min alder ser jeg ofte med en parkas med pels, svart bukse og converse. Det hadde vært kult å sett noen som heller velger noe annet. Jeg tror mange har lyst til å gjøre en egen greie, men da må folk begynne å gi litt faen i hva alle andre mener om det.

Hanne har på seg skjerf fra Holzweiler, strikkakjole fra Gestuz, bukse fra Samsøe Samsøe, sko fra Dune London, hansker og veske fra H&M. Foto: privat