Happn fyller ett år i Norge, og har funnet ut hvilket tidspubnkt i løpet av en uke du bør være klar for å finne kjærligheten. For når er det egentlig størst sjanse for å finne en date?

Følg trd.by på Facebook

Søndag er dagen

Undersøkelser blant norske brukere viser at søndag kveld, nærmere bestemt klokken 22.00, er det beste tidspunktet.

- Statistikken viser tydelig at det er om kvelden, og aktiviteten når sin topp klokken 22. Det nest beste er å flørte rundt klokken 20. Da stiger både antallet "likes" og matchinger kraftig, mens kvart på tre er det lite å hente, for da er aktiviteten i nettdatingverden på sitt aller laveste, skriver folkene bak datingappen i en pressemelding.

Les også: 10 typer du garantert møter på Tinder

Kvinner senere enn menn

Det finnes uendelig mye statistikk man kan hente ut fra brukervaner, og på Happn kan også bekrefte at kvinner og menn har ulike brukervaner når de sjekker på nett. Dermed kan de jo være et forslag å tilpasse din aktivitet etter hvem du søker etter.

- Hvis man er interessert i jenter, er det best å være aktiv i 22-tiden. Da er de kvinnelige brukerne nemlig på sitt mest aktive, og "liker" og chatter mest. Hvis man heller vil treffe en gutt, er det optimale tidspunktet rundt klokken 18 eller 22, ettersom det er da gutta sender flest charms og "liker" mest, hevder Happn.

Alle mann til appene, da.

Lite action på Tinder i det siste? Dette kan være grunnen!