1. Frida Aasen

Frida, @frida_aasen fra Lund har gått for de fleste store motehusene, og blitt fotografert i moteverdenens mest prestisjefulle magasiner. For ikke å nevne at hun har vært modell for Victorias Secret to ganger. Hun har en veldig inspirerende instagramkonto, hvor hun legger ut bilder fra jobber og livet som modell.

2. Erjona Ala

Vågsbygdjenta Erjona Ala, @erjonaala har i likhet med Frida gjort stor suksess i utlandet. Etter et års pause fra modell-livet, er hun nå på vei ut i den store verden igjen. Ferden kan du følge på Instagram.

3. Jeanett Olsen

Jeanett sa i vår opp jobben i Høyer for å satse som modell, og ble avbildet for Vogue. Hennes instagramprofil, @jeanettolsen.no gjenspeiler også hennes store interesse for mote og stil.

4. Andreas Østerøy

@andreas_osteroy sikter mot en internasjonal modellkarriere. Han ble scoutet av et internasjonalt modellbyrå på nettopp Instagram, og håper på spennende oppdrag i høst.

5. Mari Lenferna de la Motte

Mari, med kontoen @maridelamottereiser rundt i verden og jobber som modell. Hun bor til vanlig i Sør-Afrika med ektemannen Luc Lenferna de la Motte (som også er modell). Mari byr på seg selv, samtidig som hun publiserer vakre bilder. Også får man lett et couple-crush når man ser bilder av henne og Luc.

6. Siri Lehland

Siri, @sirilehland ble oppdaget av modellmamma Donna Ioanna som 14-åring. Nå er hun 16 år, og var i sommer å se i motebladene Vogue Italia og L’Officiel. Det blir spennende å følge hennes reise videre!

7. Ingrid Moe

Vågsbygdjenta Ingrid, @ingemin jobbet flere år internasjonalt, før hun trakk seg tilbake til Kristiansand og åpnet yogastudio og kafé. Hun gjør fortsatt noen modelljobber, men har det ikke lenger som sitt levebrød.

8. Siri Tollerød

Siri, @siritollerod er den første store internasjonale modellen som landsdelen har fostret opp. I flere år spradet hun ned catwalken for de største motehusene, og var stadig å se i bladhyllene. Hun flyttet for noen år siden tilbake til Norge, hvor hun stifter familie. Fortsatt gjør hun flere jobber for nasjonale og skandinaviske motemagasiner.