Det var bydelsnytt.no som først skrev om tegne-Stine. 21-åringen forteller at hun ikke har tegnet så lenge, men ønsket å bli ordentlig flink - og da ønsket hun å få mer erfaring.

- Det blir ofte slik at man tegner for seg selv og gjemmer det bort. Jeg tenkte tegningen kunne komme til bruk for noen, og ville gjerne være til nytte og være snill, sier hun.

Følg trd.by på Facebook

Bruker tid på hver tegning

Slik fikk hun ideen om å legge ut en annonse på Finn. Det tok ikke lang tid før forespørslene begynte å renne inn.

- Ekstremt mange har tatt kontakt, så det er mye som skal gjøres. Jeg legger gjerne litt tid i hver tegning, og bruker lang tid på hvert bilde, sier hun.

Dette er et av portrettene Stine har tegnet på oppdrag. Foto: Privat

Marianne (32) slet med anoreksi i 18 år: - Tegningen er det som holdt meg gående

Vil nå ut til flere

Bildene hun tegner er som regel portrett, i tillegg til bryllupsbilder, dåpsbilder eller milepæl i noens liv. Hun tar ikke betalt for å lage bildene, men gjør det for å nå ut til flere.

- Jeg vil heller fokusere på at flere vet hvem jeg er. Kanskje får jeg heller noen oppdrag hvor det er mer verdifullt å ta betalt for senere. Nå er det fint nok å gi til dem som vil ha, så langt det rekker. Noe har verdi uten at det koster penger, sier hun.

Hun legger vekt på at det er viktig å sette av tid i hverdagen til å gjøre ting man har lyst til.

- Jeg har fått mange tilbakemeldinger, og det har vært så koselig. Folk har komme tilbake og vil ha mer. Etter hvert håper jeg kanskje at jeg kan delta på noen prosjekt og kanskje få en tegnejobb en plass. Det hadde vært gøy, sier hun.

Ingrid (24) er den eneste i Trondheim med denne hobbyen