#1. Shearling:

Helt siden Acne slapp sin Velocite-modell, har kjedebutikkene bugnet over av ulike lignende shearling-varianter. Ikke bare ser den utrolig kul ut, men den holder deg i tillegg varm. Om høsten kan du bruke den til tynnere kjoler og gensere, og om vinteren er den perfekt med en varm ullgenser under.

Lik trd.by på Facebook

BikBok 1999 kr, H&M studio collection 1299 kr, BikBok 699 kr, Gina Tricot 799 kr. Foto: produsentene

#2. Skinnjakken:

Skinnjakken kommer i mange varianter. Enten den er sort, brun, glatt skinn, eller semsket er den et av garderobens må ha-baseplagg. Her har vi samlet noen av de mer klassiske modellene, samt jakker med frynser. Frynsejakka passer veldig godt til den etnisk-inspirerte stilen som står sterkt i høstens trendbilde.

Mango 999 kr, Gina Tricot 1299 kr, Zara 1199 kr, H&M 799 kr. Foto: Produsentene

#3. Capen/omslagsjakka:

Ponchoen er ifølge ekspertene et av de mest trendy plaggene du kan gå med om dagen. Fest gjerne et belte i livet for å få en mer feminin figur.

Nelly (Michael Kors) 3295 kr, Nelly 479 kr, KappAhl 399 kr, Zara 999 kr. Foto: Produsentene

#4. Bomber:

Bomberjakka rocka fjorårets trendbilde, men er fortsatt like aktuell. Gå enten for en enkel ensfarget variant, eller en i et kult mønster. Funker like bra til jeans som til kjole, om du ønsker et litt sporty eller rocka uttrykk. Kan brukes både til sneakers, boots og høye hæler.

Det er også på tide å finne frem ullgenseren! Derfor bør du sjekke merkelappen på dine strikkede klær.

Mango 599 kr, Monki 350 kr, Gina Tricot 399 kr, Carlings 899 kr. Foto: Produsentene

#5. Trenchcoaten:

Trenchen er en udødelig klassiker som kan dras frem år etter år. Den er like aktuell hver eneste sesong. Om du ikke har råd til en original Burberry-trench, er det mange gode alternativer å spotte i butikkene. Trenchen funker til alt - kort, langt, bukser og skjørt. Ha på deg sneakers til trenchen, for en avslappa hverdagslook, og bytt dem ut med pumps før du drar på byen med jentene.

H&M 399 kr, Monki 650 kr, Mango 899 kr, Monki 650 kr. Foto: Produsentene
Foto: @kristy.lani/Instagram

#6. Uniform-preg:

Militær/uniform-trenden stod sterkt under moteukenes kolleksjoner for høst/vinter 2015. Det vi så mest av var typen navy-inspirerte jakker med knapper parallelt nedover sidene. Men militærgrønne jakker, og jakker med camo er også veldig kult nå på høsten.

Bruker du tights og tunika? Det hater Robert!

Mango 999 kr, Zara 699 kr, Mango 699 kr, Mango 499 kr. Foto: Produsentene
Foto: @kristy.lani/Instagram

Trenger du inspirasjon til høst-klippen? Dette mener Jan Thomas om RBK-sveisene.