I spalten Min stil med mennesker fra Trondheim som skiller seg ut på Instagram med sin stil. Denne uken har vi pratet med Frida (22).

Frida Nakarma Siepke Lidbom er fra Trondheim, men har nettopp flyttet til Oslo. - Det er veldig digg å bo i en ny by! Trondheim blir fort lite når man har bodd her hele livet, forteller hun.

- Som person er jeg kreativ, elsker å tegne og male. Jeg liker å leve livet godt. Det viktigste for meg er å trives der jeg befinner meg i livet.

Hvor kommer interessen din for mote fra?

- Jeg er usikker hvorfor jeg har blitt interessert i det. Men jeg er veldig kreativ og har alltid hatt et behov for å uttrykke meg. Jeg tror måten jeg kler meg på sier mye om meg som person, og det liker jeg. Da jeg begynte å jobbe i klesbutikk ble jeg mer opptatt av merker og historien om bak dem. Det er veldig gøy å vite når og hvordan de ble til.

Beskriv stilen din med tre ord

- Stilen min er fargerik, komfortabel og litt «ekstra» kanskje. Jeg er veldig glad i detaljer!

Hva er det rareste plagget du eier?

- Jeg har ikke så mange rare plagg, men jeg har en kamuflasje-jakke fra merket Stand. Den er bare skikkelig mye, men veldig meg samtidig. Jeg vil ikke akkurat beskrive stilen min som minimalistisk!

Hva tenker du på når du skal sette sammen et antrekk?

- Det viktigste for meg er komfort. Jeg er veldig glad i farger og passer nesten alltid på at jeg har på meg noe med farge. Også liker jeg å kombinere farger som i utgangspunktet ikke passer, litt «fargekresj» kan man si.

- Dagsformen har mye å si på hvordan dagens antrekk blir. Jeg klarer sjeldent å planlegge et antrekk på forhånd.

Hva synes du om stilen til folk i Trondheim?

- Jeg synes folk i Trondheim er litt enten eller. Noen følger veldig med på trender, noen kjører sin helt egen greie, mens andre bryr seg ikke, og bruker egentlig bare det alle andre bruker. Litt kjedelig kanskje, men alle er forskjellig og takk gud for det! Alle uttrykker seg på sin egen måte.

- Jeg tror generelt folk, inkludert meg selv, bør bli bevisste på hva de handler. Hva er klærne lagd av? Hvem har lagd det? Hvor kommer det fra?

Hvor henter du inspirasjon fra?

- Inspirasjon henter jeg fra folk rundt meg, men liker å gjøre min egen greie. Klipper mye, kanskje litt for mye, i egne klær å gjøre dem til noe eget. Jeg kan sitte en hel dag å se på gamle R&B- eller rapmusikkvideoer 1980 til 2000-tallet for å få inspirasjon.

- Har også mye inspirasjon fra barndommen, mamma pleide alltid å handle vintage og på loppemarked til meg, og det har jeg fortsatt med. Jeg blir også lett inspirert av selve merkene jeg bruker, hva de står for og historien bak dem.

Hva er ditt favorittantrekk?

- Jeg har ikke egentlig ikke et favorittantrekk. Jeg liker å legge sammen plaggene forskjellig hver. Men liker det antrekket her veldig godt. Elsker store, tykke t-skjorter som denne t-skjorta fra Stüssy. Også elsker jeg disse Doc. Martens-skoene! Jeg er også veldig glad i dongeri, og ikke bare bukser, men andre dongeri-plagg som denne vintage-kjolen fra vintageavdelinga på Livid i Trondheim:

Hva er det antrekket du har hatt på deg som du angrer på at du hadde på deg?

Angrer: - Dette antrekket fra 2013 er noe jeg angrer litt på. Det er veldig lite som skjer, men samtidig mye, forteller hun. Foto: Privat

- Jeg kunne sikkert ha klippet og trikset litt og laget et kulere plagg, for dyremønster er jo egentlig fint. Men på en tid hvor man prøver å finne seg selv og samtidig vil være litt som alle andre, blir det fort noen antrekk som man gjerne kunne ha unngått.

Hva vil du aldri bli sett i?

- Jeg er ikke så glad i veldig pynta kjoler. Tror ingen kommer til å se meg i en veldig kort, trang mini-kjole!

Er det noe du samler på?

- Jeg ble veldig gira på silkeskjerf etter å ha vær i Sør-Amerika. De kan brukes til alt! Også har jeg mange «crewneck»-gensere, tror jeg ubevisst samler på dem, det samme gjelder med vintage-dongeribukser, får aldri nok!

Hva er det eldste plagget i din garderobe?

Arvegods: Red hot chilipeppers-genser. Foto: Privat

- Jeg har en gammel Red hot chilipeppers-genser, som jeg arva av broren min da jeg sikkert var sånn 12 år gammel. Han hadde hatt den i flere år før meg, og begge har brukt den mye! Helt utrolig kvalitet, men nå begynner den dessverre å bli slitt.

Hvordan så stilen din ut for ti år siden?

12 år gammel: - Mye smykker og ringer, ha ha. Forandring fryder, sier Lidbom. Foto: Privat

Er det noen kule trøndere vi bør intervjue her neste gang?

Det er mange å ta av, men Vilde Osbakk bør dere intervjua. Hun kjører sin egen greie!