• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Amerikanse studier viser at vi får mer lyst på sjokolade når det er tilgjengelig. Foto: Shutterstock
Livsstil

Hvor kommer søtsuget fra?

Vi er villige til å betale mer for mat som ikke er bra for oss.

Marthe Stoksvik
Publisert: 20. april 2018 kl. 15:16 Oppdatert: 23. september 2019 kl. 14:19
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.