Tuva Fellman er programleder i P3, og har en stemme de fleste kjenner igjen.

Lik trd.by på Facebook

Hun er denne ukens trd.by-tryne, og vi har pepret henne med vanskelige spørsmål.

Her alt du vil vite, og alt du ikke visste at du ville vite om radioprofilen.

1. Beskriv deg selv med tre ord?

- Aggressiv, klønete og snill

2. Hva inspirerer deg?

- Jeg blir inspirert av å høre på popmusikk jeg vanligvis aldri hører på. Sånn ordentlig gladpop, liksom. Akkurat nå har jeg dilla på Zara Larsson, hører jeg på hennes musikk blir jeg skikkelig gira.

3. Hvordan vil vennene dine beskrive deg?

- Jeg tror nok de kommer til å si at jeg er en sånn person som prater veldig mye. Plumper ut med ting. Også er jeg helt utrolig god til å overtale!

4. Hva mener du vil ha gjort Trondheim til en bedre by?

- Bedre kollektivtrafikk ville gjort byen bedre. Jeg klaget her om dagen at det ikke var noen skikkelige badeplasser i sentrum, men så ble jeg fortalt at det finnes. Så da stryker jeg det av lista.

5. Hva er det beste og verste med Trondheim?

- Det verste for meg er at Trondheim ikke har alle mine venner, familien og kjæresten min. Det beste er at Trondheim er så avslappet. Her kan man gå ut uten å være stivpynta, også kan man bare være seg selv. Det er ikke noe jåleri i Trondheim, det elsker jeg.

6. Hva skjer i helga?

- Denne helga skal jeg som vanlig på Diskoteket for å spise fredagstaco. Det er forresten det beste med hele byen, slett det forrige jeg sa! Også skal jeg på Pstereo etterpå. På lørdag skal jeg til Oslo for å besøke kjæresten min, det blir fint.

7. Hva er det særeste du noen gang har gjort?

- Denne er vanskelig! Jeg har nok gjort mange sære ting. En gang ble jeg invitert på fest til en jeg likte og hadde som plan å sjekke han opp. Det endte med at jeg ble kjempefull og plutselig prosjektil-spydde jeg over hele meg. Det ble ikke noe sjekking den kvelden.

- Noe annet?

- Ja, en annen gang skulle jeg til Cuba og skulle ta siste fly fra Værnes. Jeg sto klar og skulle sjekke inn, men ble fortalt at det ikke gikk noe fly. Jeg ble så forbanna at jeg skjelte ut den stakkars vakta på Værnes. Så oppdaget jeg at det var min egen feil, jeg hadde bestilt fly fra Oslo, ikke til.

Les også: Øyvind (27) sluttet å parodiere politikere da han ble tatt på fersken

8. Fortell noe folk ikke vet om deg?

- Jeg synes det er helt ekstremt kjedelig å dusje. Misforstå meg rett- jeg dusjer hver dag. Men det er så uovervinnelig kjedelig og jeg gleder meg til den dagen jeg kan knipse med fingrene, så er det gjort.

9. Hvordan tror du verden ser ut når du er 70?

- Jeg tror egentlig at den ser ganske lik ut! Jeg håper at NRK og P3 fortsatt eksisterer og jeg håper at Norge har tatt vare på alt jeg liker ved landet, som festivaler og kulturlivet. Når jeg blir så gammel skal jeg sitte å drikke øl på brygga og være på festival, uten å være hun "gamle og gærne" dama.

10. Hva er på din bucketlist?

- Jeg vil veldig gjerne backpacke i Afrika. Jeg vet ikke om jeg tør, men jeg har veldig lyst.

11. Hvordan ser din perfekte dag ut?

- En perfekt dag vil starte med at jeg står opp om morgenen og spiser et knekkebrød mens jeg drar på jobb. Jeg liker stressende dager med mye å gjøre, og sånn er det denne dagen. Når jeg er ferdig er det sol og det er grilling i parken med noen venner. Så havner jeg på spontanfylla og har det sykt gøy og blir kjent med nye folk. På slutten av dagen får jeg en melding fra sjefen som skriver at jeg ikke trenger å dra på jobb i morgen likevel.

12. Hva er dine topp tre serier, låter og personer?

Serier: The Office (både britisk om amerikansk versjon) og The Wire.

Låter: Common med The People, The Cure med Heaven og Jokke og Valentinerne med Aftenbønn.

Personer: - Det er helt umulig å komme på tre, så jeg sier fire. Og det er fetterne mine, Mattis, Emil, Syver og Mikkel.