Hvert år kårer magasinet Vi Menn ut årets forsidepike. I år ble det trønderen med det noe passende navnet Cathrina Hell Lykke som stakk av med seieren.

Lik trd.by på Facebook

- Det var over 300 søkere og 49 av dem fikk komme på en av utgavene forside. Jeg var så heldig å gå videre og fikk også være med i konkurransen om å være årets «Vi Menn-pike». Og der vant jeg og fikk en premie på 15 000 kroner, forteller 24-åringen som er oppvokst i Trondheim.

Om det var det lykkebringende etternavnet som ga henne seieren, vites ikke.

- Min far heter Lykke til etternavn og min mor heter Hell, så da måtte det jo bli Hell Lykke på meg. Men jeg tror nok ikke etternavnet var det som gjorde utslaget her, sier Hell Lykke.

Les også: Derfor droppet Monika modellkarrieren, selv om hun vant flere kåringer

Cathrina Hell Lykke har jobbet som modell i mange år, og nå har hun blitt kåret til årets "Vi Menn-pike". Foto: Privat/Per Ottar Walderhaug

Seieren fikk hun etter at Vi Menns lesere hadde stemt fram sin favoritt, og hun har selv en teori om hvorfor akkurat hun vant.

- Jeg lovte å stille opp toppløs om jeg vant. Så da måtte jeg jo gjøre det, men det satt langt inne.

- Hva legger du i det?

- Jeg har jobbet som modell i mange år, men aldri stilt opp toppløs. Der har grensa gått, mye fordi jeg har en sønn. Men jeg hadde jo lovet det nå og tenker at man lever jo bare en gang, sier Hell Lykke til trd.by.

Hun er nå bosatt i Stange i Hedmark og driver med hundeoppdrett. Men nå håper hun at prisen skal gi mer fart på modellkarrieren.

- Jeg synes det er utrolig gøy og det hjelper jo på at jeg kan skilte med denne seieren nå.

Modell i magen? Det er håp! Viktoria Konstanse Strand Kvalsvik (23) ble oppdaget på Bunnpris i Trondheim. Nå lever hun modelldrømmen i New York.

Sjekk også ut: 400 000 følger trønderjenta Thereses øyenbryn på Instagram.