• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Frisk fruktsalat havner helt nede på femteplass blant nordmenns julefavorittdesserter. Men da gjerne med en kremdott på. Foto: Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB
Livsstil

Julaften skal det være riskrem – men ikke her i Trøndelag

Enten det blir pinnekjøtt, ribbe eller torsk til jul, skal riskremen avslutte måltidet. Unntatt i Trøndelag. Der sverger de til multekrem.

NTB
Publisert: 21. desember 2020 kl. 08:52
Artikkelen er mer enn to år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.