- Det er nok mange som ikke vet om at vi eksisterer, men vi har faktisk vært aktiv i 15 år nå, sier Tom Ketil Krogstad. Han står bak den erotiske klubben Club4, og omtaler seg selv som «erotisk leder».

Lik trd.by på Facebook

- Nakne kropper

Like ved en søppelfylling i et industriområde ved Heggstadmyra i Trondheim, er det alt annet enn stille og rolig på en lørdagskveld. Da kommer det mellom 10 og 40 mennesker som ønsker å utforske erotikk og egen seksualitet i den 300 kvadratmeter store brakkeriggen, som ligger godt skjult bak en stålport.

- Club4 er en erotisk klubb for frisinnede og fordomsfrie mennesker. Det er åpent for single og par med all slags seksuell legning. I våre lokaler kan man oppleve erotikk, sex og nakne kropper i forskjellige former. Det er en plass man kan se og nyte og ha sex med en eller flere, sier Krogstad.

Denne leppestiften er neppe det du tror det er. Det er nemlig et svært populært leketøy for voksne.

Klubblokalene går under det treffende navnet «Afrodisia» og er utstyrt med forskjellige rom med utstyr for fetisjer, badstue, utendørs boblebad og private rom man kan trekke seg tilbake på.

Klubblokalene har eget utstyr for de med fetisjer. Som dette buret. Foto: Privat

- I dag har vi rundt 500-600 medlemmer i klubben, og det er mennesker i alle aldergrupper og livssituasjoner. De fleste er mellom 30-55 år, men felles er at alle vil ha et sted for å møte andre likesinnede, sier Krogstad.

- Fullt lovlig

Club4 har tidligere holdt til i Midtbyen, men flyttet til de noe skjulte lokalene for et par år siden. Tidlig i klubbens karriere ble det rettsak da de solgte alkohol uten tillatelse. Det er det nå slutt på, mener Krogstad.

Lurer du på hvilke sexleketøy som er mest populære blant menn? Her får du svaret!

- Vi brant oss på det, og har sluttet å selge alkohol. Nå kan medlemmene ta med seg sin egen drikke, men det er langt fra noen fyllefester. Dette er ikke sted folk kommer for å drikke seg full, sier Krogstad.

- Men er Club4 lovlig?

- Det er jo ikke ulovlig å ha sex. Det er en medlemsklubb som er fullt lovlig og vi legger kun til rette for at folk med like fantasier skal få møtes.

Kobler likesinnede

Som medlem får man tilgang til klubblokalene i tillegg til en egen medlemsside på nett. Der kan man i forum møte mennesker med like erotiske preferanser, og Krogstad arrangerer også private møter.

Like ved en søppelfylling står det et 300 kvadratmeter lokale til medlemmer. Her møtes mellom 10 og 30 mennesker hver lørdag for å utspille sine seksuelle fantasier. Foto: Privat

- Noen er ikke interessert i å møte flere mennesker på disse klubbkveldene. De tar kontakt og leter etter noen med like fantasier, og vi kobler disse. Det hele er veldig diskret og gjøres på hver enkelt sine premisser, mener Krogstad.

- Hvordan får man vite om denne klubben, den er jo litt skjult?

- Det går mye på folkemunne, og det er en av Norges største klubber. Om man er interessert i dette, finner man ut av det. Vi vil ikke reklamere så mye for det, fordi det finnes jo folk som ikke vil ha dette «opp i ansiktet». Det er også en del av grunnen til at vi har valgt å trekke oss ut av Midtbyen og i lokaler der man får være helt i fred med sine fantasier, sier Krogstad.

Visste du at menn er mest sjalu på sex, og kvinner mest sjalu på følelser? I alle fall når det kommer til utroskap.