I juni kåret amerikanske Buzzfeed de 23 mest sexy kombinasjonene av skjegg og mannedult. Lasse Løkken Matberg (30) fra Trøndelag ble nummer ni.

Like etter det, fikk han drømmejobben og fikk dra til Las Vegas for å knuse biler og kose seg.

Så tar han litt modelljobber og sånn innimellom, da.

Og nå er han havnet på en ny Buzzfeed-liste!

Denne gang over 12 «hunky» vikinger som bør få ta seg inn i kysten din - uten protester.

Poppis på insta

Matberg er fra Verdalsøra, men har bodd i Stavanger de siste åtte årene, hvor han jopber som idrettsoffiser i Sjøforsvaret.

Første gang trd.by snakket med Matberg, var det i forbindelse med det populære skjegget hans. I juni hadde han 25.000 følgere på instagram - hvorav opptil flere ville bære fram barna hans.

Nå, knappe to måneder senere, har han 38.000 følgere! Og antallet stiger stadig.

Dessverre har Lasse vært såpass travel i dag, at vi ikke har fått snakket skikkelig med skjegg-kjendisen. Men vi spurte sist gang, hvordan det var å være skjeggdis, og da svarte han:

- Det er hyggelig det! Det hender at jeg blir gjenkjent på gata, og at folk ber om å ta selfie med meg. Det er kjekt med positiv oppmerksomhet, men jeg blir nok helst beskjeden og flau, innrømmer han.

«Hunky viking»

Velkommen til Skandinavia! På toppen av å være en av de vakreste stedene på hele jæv** planeten, tilbyr Skandinavia også et koldtbord av vikingsexguder.

Slik lyder innledningen til den ganske så uhøytidelige Buzzfeed- kåringen.

Lasse er allerede populær blant damene, og oppmerksomheten blir sikkert ikke noe mindre, etter at han nå har fått tilnavnet «hunky viking»

- Det var ei lesbisk jente som skreiv at hun seriøst vurderte å bli heterofil om hun kunne blitt sammen med meg. Det var nok en god spøk, men jeg må vel ta det som tegn på at de liker bildene, sa Matberg til trd.by sist.