Du kan velge mellom ni forskjellige boder dersom du blir sulten, eller bare har lyst på en snacks under Pstereo-festivalen i helga. Mye av maten du får på Pstereo er økologisk, men ikke alt.

- Det er ikke alle som er økologiske. Noen har kun økologiske varer, noen har delvis og noen har ingenting. Lokal og økologisk mat har lenge vært viktig for Pstereo, det viktigste er dog at maten er god, sier matutsalgansvarlig ved Pstereo, Guro Marøy Ulvestad.

Lik trd.by på Facebook

Matservering finner du både oppe, like forbi inngangen, eller nede bak hovedscenen.

Disse kan du velge mellom:

Melt

Melt stiller med food trucken sin, og gir deg sandwicher med grilled cheese. Festivalmat som enkelt kan spises med en hånd (og en pils i den andre?).

Una Autopizzeria

Ekte, italiensk pizza fra vedfyrt ovn, direkte fra Una Pizzeria e Bars egen food truck Una Autopizzeria.

Tilbake på jobb? Her er lunsjen som gir deg en kickstart på hverdagen!

 Falafelkompaniet

Falafelkompaniet kommer også med sin food trucken og serverer deg en sunn festivalmiddag. Friske grønnsaker med selvlagde oljer, falafel og kortreiste lefser gir deg enkel og ærlig mat: rett i hånda slik at den kan spises på farten.

SOT

SOT tar sine kullgrillete burgere av økologiske, lokale råvarer med seg til Marinen.

Gammelgården Lysklæt

Her serveres skogsgrisburger, kalveburger og bratwurst, produsert på egne råvarer. På Lysklæt dyrkes korn til brød og salat og løk til burgerne, pluss at gården har frilandsgriser og kjøttfe som de lager burger og pølser av. Alt økologisk, på dyras og miljøets premisser.

Færsk

Årets nykommer Færsk åpner sjappe i Trondheim i september, men gir en smakebit av sin nye bedrift på Pstereo allerede i august. Her er det kortreist fisk og kjøtt som gjelder. Null tilsetningsstoffer og det havet og sjøen har å by på står i sentrum.

Indian Tandoori

Tradisjonelle, indiske retter en rikholdig meny utelukkende bestående av originale, indiske oppskrifter arvet i generasjoner, som tilberedes i leirovn.

Dromedar

Det er liten tvil om at trøndere er glad i kaffe da denne kaffebaren returnerer til Pstereo for tiende gang.

Juba Juba

Juba Juba, Midt-Norges største barnefestival, byr på snacks til store og små. Popcorn er spesialiteten, i tillegg får du kjøpt baconcrisp og lokalprodusert økologisk is fra Reins kloster. Overskuddet går direkte til neste års artistprogram.

9 smarte tips for å redde miljøet