• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Å posjere egg er en forholdsvis enkel oppgave. Foto: Ellen M. E. Lundring
Livsstil

Tre enkle retter som gjør champagnefrokosten til en suksess

På jakt etter retten som slår an på den store dagen? Her er tre enkle, men lekre småretter laget av kokk Martin Trana ved Scandic Nidelven for Trd.bys lesere.

Ellen M. E. Lundring
Publisert: 15. mai 2017 kl. 09:37 Oppdatert: 16. mai 2019 kl. 10:51
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mat
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.