Ved slutten av 2015 skrev trd.by historien om Sophie Lunde, som var på jakt etter en spesiell person. Hun møtte ham under julegudstjenesten i Nidarosdomen på julaften, og det virket som at Sophie og den ukjente mannen hadde et godt øye for hverandre.

- Vi så sikkert frem og tilbake på hverandre 60 ganger i løpet av den gudstjenesten, sa hun lattermildt til trd.by i et tidligere intervju.

Men det ble dessverre bare med blikkene. I etterkant angret hun på at hun ikke turte å ta kontakt med mannen, som visstnok skal ligne på Hollywood-kjekkasen Ryan Gosling. Derfor tok hun kontakt med trd.by for å prøve å komme i kontakt med Nidaros-kjekkasen.

Lik trd.by på Facebook

Slik gikk jakten

Det har ikke skortet på hjelp og engasjement blant trondhjemmerne, men så langt er jakten resultatløs.

- Det har sikkert kommet inn 40-50 forslag, som jeg har sjekket ut. Dessverre er det ingen som har passet beskrivelsen, sier Lunde.

Det er ikke bare tips som har dunket inn i innboksen hennes.

- Flere har også sagt at dersom jeg ikke finner den rette, så vil de gjerne møte meg, flirer hun, og sier at det ikke blir aktuelt.

- Det blir ikke det samme. Jeg er ikke på leting, men jeg følte at jeg hadde en connection med mannen i Nidarosdomen, sier Lunde.

Heter du Thomas eller Ida? Da har du draget på denne sjekke-appen

Angrer ikke

Uansett om jakten på kjekkingen ikke gikk som hun ønsket, så angrer ikke Lunde på fremgangsmåten.

- Hele historie er jo litt Askepott-aktig - bare at det er jeg som er prinsen som leter. Det ble jo litt show ut av det, og jeg synes det var verdt forsøket, sier hun.

Hun sier at hun har mistet troen på at hun skal få treffe Nidaros-flørten. Men vi i trd.by prøver lykken nok en gang og avslutter saken med å gjenta hennes beskrivelse av mannen:

- Jeg tipper han var litt yngre enn meg. Sikkert 28 eller 29 år. Han hadde på seg en mørk dress og et mørkeblått slips, og jeg tror han var i Nidarosdomen sammen med moren og kanskje noen andre familiemedlemmer, sa Lunde til trd.by i desember.

Husker du John Petter? Han fant nattbussjenta, men det gikk ikke som han ønsket