De siste ukene har det tatt helt av - igjen - for 30 år gamle Lasse Løkken Matberg fra Verdal.

Han har lenge vært superkjent på Instagram for viking-utseendet sitt, men nå har for alvor internasjonale medier også sperret opp øynene.

Lik trd.by på Facebook!

På date med engelske medier

Forrige uke fortalte Lasse at britiske journalister hadde banket på hjemme hos han.

– Vet du hvem som vekka meg i dag? Jeg våkna av at to journalister fra Daily Mail ringte på døra mi. De hadde flydd fra London for å snakke med meg, fortalte han.

Og nå er resultatet her:

En kjempelang artikkel med sykt mange bilder, hvor Lasse tar med seg Daily Mail-journalisten Isabel Hunter på en date til Preikestolen.

– Den gyldne manen hans ramler nedover skuldrene og glinser i sollyset. Og akkurat som solen klarer jeg nesten ikke å se direkte på han fordi han er så fin, skriver en betatt journalist (fritt oversatt fra engelsk), og legger ved ikke mindre enn 30 (!) bilder av seg selv og skjegg-hunken på vei til Preikestolen.

Spesielt!

Bruker ikke hårføner

I det humørfylte intervjuet forteller Lasse til Daily Mail at han ble mobbet i barndommen på grunn av Snurre Sprett-tennene sine, at skjegget hans trimmes en gang i uken og at han aldri bruker hårføner.

I tillegg forteller Lasse om sin første kjæreste, at han er single og at han foretrekker brunhårede kvinner med mørke øyne og kurver.

Og hvordan forberedte han seg til å være modell?

Han så «Zoolander».

Well played, Lasse!

Og for ordens skyld, i skrivende stund (tirsdag klokken 09.59, journ.anm) har Lasse 373.000 følgere på Instagram.