Det er bedre støtte til hælen og ankelen som er grunnen til at den ultimate grunge-skoen, den klassiske Chuck Taylor-modellen til Converse, nå skifter design, skriver Minmote.

Lik trd.by på Facebook!

Helsemessig endring

De fleste av oss har et forhold til klassikeren som først kom på markedet i 1921. Til tross for at skoen i mange år var en hit for basketballspillere, og senere i enhver moteriktig mann eller kvinnes garderobe, har de til nå ikke gjort noe for å bøte på den noe dårlige komforten. Men nå skjer det ting.

LES OGSÅ: Line (20) strikker bikinier døgnet rundt

Chuck Taylor-modellen skal nå tilbake til designbordet og redesignes rent på grunn av helsemessige årsaker. Det er nå klart at den nye versjonen skal få navnet «The Chuck Taylor Allstar II».

Kreativ leder for merket, Bryan Cioffi sier sneakersendringene har blitt grundig gjennomtenkt og gjenskapt.

- Designteamet har vært forsiktige med forbedringen av skoen for at folk ikke skal måtte ofre hva de liker med dem. Og for de som abolutt ikke orker tanken på endringer, så vil de originale også være tilgjengelig til samme pris som før. Den redesignede versjonen vil koster ca 20 dollar mer, fortalte han til The Boston Globe.

Lanseres nå

Til tross for den noe økte prisen og det nye designet, er det ikke mye som skiller den nye modellen fra originalen. Ifølge Minmote skal det bli satt inn en bedre såle, et støttebånd rundt hælen og stoffet skal få en mer finish. I tillegg skal den nye modellen få en skumpute ved fotbladet.

Den nye modellen skal lanseres i USA i disse dager og kommer først og fremst i fire farger, i både den høye og lave modellen. Når den kommer til Norge er foreløpig usikker.