#1: Pogs, Dracco heads og Gogo’s

Du satt å spilte med venner og klassekamerater. Desperat prøvde du å bytte bort en samling av dem du hadde flere av, med noen som hadde en av dem du ønsket i samlingen din.

Når du skulle spille måtte du for guds skyld huske å klargjøre om du spilte med brikkene/figurene dine, eller om du bare spilte for moro skyld, hvis ikke kunne du gå på en kraftig smell.

#2: Minesweeper

Du hadde de vanlige kortspillene som Kabal, Edderkoppkabal og Hjerter på den stasjonære PC-en. Og så hadde du Minesweeper, da. Spillet hvor du skulle trykke på de grå rutene uten å treffe en av rutene som skjulte en mine.

Kanskje skjønte du ikke bæret av hva de forskjellige tallene og røde tallene skulle være godt for, men spilte det likevel.

#3: Furbies

Du fikk kanskje ikke lov til å ha et ekte dyr hjemme hos mamma og pappa. For mange var den ugleliknende Furbyen løsningen!

#4: HitClips

Den knøttlille bærbare cd-spilleren som du kunne spille den mest fengende delen av en sang på.

Hvordan i alle dager taklet foreldrene våre denne trenden? Hadde jeg hatt barn i hus med en av de små Boomboxene, ville den ha forsvunnet på mystisk vis sporenstreks!

#5: Sky dancers

Små Barbie-liknende dukker, som kunne fly! Leken gikk ut på å dra så hardt og raskt som mulig i snoren for å få dukken til å fly så høyt og langt som mulig.

#6: Beyblades

Når man kjempet med disse snurrebass-liknende greiene for heder og ære på en plastikkbane. En dødsseriøs sport for flere i skolegården!

#7: «Grøsserne» på Cartoon Network

Du gledet deg til å komme hjem fra skolen for å sette på Cartoon Network og se på det skumle tv-programmet «Grøsserne» med de ekle buktalerdukkene som ble levende om natten, byen full av vampyr-ungdom og så videre.

Denne artikkelen er publisert hos Trd.by tidligere, men deles på nytt til glede for nye lesere.