Serien beskrives som «en inngående, ufiltrert gransking av et globalt ikon og de fødte entertainer», som skal favne de 30 årene som Robbie Williams har vært i rampelyset – både i Take That og som soloartist, skriver NME.

Seerne vil få følge Robbie der han navigerer medienes søkelys gjennom karrieren, dyrkes av fansen, sliter med avhengighet og bedring, opplever profesjonelle og private brudd og gjenforeninger, og hva alt dette innebærer for hans mentale helse.

Den foreløpig tittelløse serien har planlagt premiere i 2023. Regissør er Jon Pearlman, som høstet ros for sin 2018-dokumentar «Bros: After the Screaming Stops».

30 år i rampelyset for Robbie Williams. I år feirer han 25 år som soloartist. Foto: AP

Samtidig er det kjent at en biografisk kinofilm viet Robbie Williams, kalt «Better Man», er underveis. Innspillingen begynte i Australia tidligere i år, med «The Greatest Showman»-regissør Michael Gracey ved roret.

Låtskriveren Guy Chambers, Williams' faste samarbeidspartner i en årrekke, har tidligere fortalt at sangene vil få samme behandling som Elton Johns fikk i «Rocketman». Også denne filmen vil skildre Robbies utrolige karriere, ifølge NME.

Selv er Robbie Williams på gang med jubileumsalbumet «XXV», som slippes 9. september for å feire 25-årsjubileet som soloartist. Der blir nye versjoner av listetoppende låter som «Angels» å høre, sammen med fanfavoritter og et knippe nye spor.