Konsertfilmen «Taylor Swift – The Eras Tour» skal vises på kino i Norge fra fredag 13. oktober, melder Odeon Cinemas Group. Det vil bli flere visninger på alle Odeon-kinoene torsdager, fredager, lørdager og søndager for å møte det som ifølge pressemeldingen er «den store interessen fra tilhengere».

Filmen vises også på Trondheim kino 13., 14. og 15. oktober.

Første del av Swifts «Eras»-turné foregikk i USA, og mer enn tre millioner publikummere fikk oppleve superstjernen live. Den britiske og europeiske delen starter 9. mai neste år i Paris, og Taylor Swift skal gjøre hele tre svenske konserter – 17., 18. og 19. mai i Stockholm.

Konsertfilmen har premiere samtidig i både USA, Storbritannia og Europa, til sammen i over 100 land. Da de amerikanske billettene ble lagt ut for salg, solgte de for 36 millioner dollar de første tre dagene, noe som er rekord.

«Odeon regner med en like høy etterspørsel for kinoopplevelsen i Norge», skriver Odeon Cinemas Group, som driver kinoer i 12 norske byer og opplyser at Taylor Swift-kinobillettene er i salg nå.

Konsertfilmen ble innspilt de første tre dagene som Taylor Swift spilte på SoFi-stadion i California i august. Den varer ifølge The Guardian i 165 minutter, mens Swift på «Eras»-konserten spiller seg gjennom 44 låter i løpet av drøye tre timer.