Peder Kjøs: Skjørhet og skjønnhet

Hvor: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek

Når: Fredag klokka 19.00

Peder Kjøs kommer til Litteraturhuset i Trondheim. Foto: Torstein Bøe / NTB

Vi kommer til fellesskapet med våre egne behov og intensjoner, og møter andre som har sine - og så begynner vi å forhandle om hvordan de kan dekkes.

Peder Kjøs er en norsk psykolog, kjent fra NRK-programmet «Jeg mot meg». Mange kjenner hanogå fra NRK-podkastene Hos Peder og God bedring, og er nå aktuell med Peder hos Podimo. Les om arrangementet her.

Sluppenfest 2023

Hvor: Sluppen

Når: Fredag til søndag

Sluppenfest er en lokal festival med mat, musikk, kultur, klatring, natur og rave(!) og mye mer. Mye gratis, også mye for barn. Les mer på festivalens nettside.

NM-veka 2023

Hvor: Stjørdal og Trondheim

Når: Fredag 16. juni til onsdag 21. juni

Prosjektleder for NM-veka 2023, Morten Eliassen, ved Studentersamfundet i Trondheim. Foto: Christine Schefte

Det skal kåres norgesmestere i en rekke spennende idretter, og i tillegg byr arrangørene på et rikholdig kulturprogram. Les mer på nettsida for NM-veka!

Passion for Ocean-festival

Hvor: Havet

Når: Lørdag fra klokka 12.00

Foto: Terje Svaan

På Passion for Ocean-festivalen i Trondheim kan du utforske noen av havets mange hemmeligheter, og lære om hvordan vi sammen kan jobbe for å ta vare på alt det kule og flotte havet har å by på. Les mer på Facebook-arrangementet!

Barnas dag

Hvor: Torvet i Trondheim

Når: Lørdag fra klokka 12.00

Drive Norge inviterer til barnas dag på Torvet i Trondheim, og får besøk av Trondheim Danseklubb som vil holde et danseshow klokken 13:00.

I tillegg vil det blant annet være disse aktivitetene for barna:

- Ansiktsmaling - Radiostyrte biler - Tegnekonkurranse - Erteposekasting - Maskoten Tryggve - WePlay - Mal en bilcross-bil

Alle aktivitetene er gratis - les mer på Facebook-arrangementet.

Utstillingsåpning: SMILE – Lynn Goldsmith in the 80s

Hvor: Rockheim

Når: Lørdag klokka 18.00

En utstilling med den amerikanske fotografen Lynn Goldsmith og om 1980-tallet, sett gjennom hennes liv og linse. Få med deg sceneprat med Lasse Berre og Lynn Goldsmith, barservering og DJ. Les mer på Facebook-arrangementet.

Dragshow med Brittany Fierce & Miss Dipp

Hvor: Me Nightclub

Når: Lørdag klokka 22.00

Matthias Maik Herold som «Brittany Fierce». Foto: Christine Schefte

Det er tid for et aldri så lite finaleshow før det er tid for sommerferie. Superqueensa har nok engang spikret sammen et show med alt fra glam og glitter til galskap og moro i kjent stil. Les mer på Facebook.

Åpen dag i Ringve botaniske hage

Hvor: Ringve botaniske hage

Når: Søndag klokka 11.00 til 16.00

Er du planteglad, nysgjerrig på spiselige ville vekster eller hva du kan dyrke i egen (veranda)kasse, eller bare har lyst til å gå en tur som inkluderer kaffe & litt folk?

Denne dagen passer alle inkludert de minste. Les mer på Facebook-arrangementet.

Støttekonsert for Trym Karlsen

Hvor: Dokkhuset

Når: Søndag klokka 20.00

Musikkmiljøet i Trondheim aksjonerer til støtte for sin kollega og sin venn. I fjor fikk Trym Saugstad Karlsen (25) vite at han har en alvorlig og svært sjelden blodsykdom. Den får han ikke behandling for, selv om god behandling finnes.

Les mer om hvem som skal opptre på Facebook-arrangementet.