Det hintet iallfall produsenten i Robbies produksjonsselskap LuckyChap Entertainment om, da han snakket med nettstedet GamesRadar+ på filmpremieren på selskapets nye film «Saltburn».

– Jeg kan ikke si så mye, men vi forsøker å gjøre det rette for franchisen. Jeg gleder meg til at folk får se det når det er ferdig, sa Josey McNamara, som mener duoen er «herlige sammen».

Det har en tid vært snakk om en slik forløper, lagt til 1960-tallets Europa, og at Margot Robbie skal spille i den i tillegg til å være om bord på produsentsiden, slik hun også var i «Barbie».

Regissør blir Jay Roach, som sist hadde hånd om «Bombshell» fra 2019 – som innbragte Robbie en Oscar-nominasjon for beste birolle, der hun sto på rollelisten sammen med Nicole Kidman og Charlize Theron. Nå later det altså til at Ryan Gosling også er om bord, skriver Los Angeles Times.

Etter tre filmer i «Ocean's 11»-serien fra Steven Soderbergh kom spinoffen «Ocean's 8» i 2018 med bare kvinner i ranerrollene. Originalen bak det hele skriver seg fra 1960-tallet med herrene i «The Rat Pack» i rollene.