– Det er gøy å se at vi klarer å nå en større andel av lokale trøndere, skriver pressesjef Ella Johanne Devold i en pressemelding.

Artisten det er snakk om, er 50 Cent. Han kommer til byen den 5. oktober, og skal spille i den største salen i Trondheim Spektrum under årets studentfestival, Uka.

Solgte ut på få minutter

Da konserten ble lansert tidligere i år, gikk det unna med billettsalget. Ståplassene på konserten var borte på bare to timer, mens det fortsatt er ledige billetter til sitteplassene.

Grunnen til at det slippes nye billetter nå, er at Uka har fått nøyaktige mål på størrelsen på scene og rigget som skal inn i hallen.

– Det gjør at vi har større plass til publikum og kan legge ut flere billetter for salg. Det kommer til å legges ut flere billetter i alle billettkategorier, og mange ekstra ståplasser, skriver Devold.

Hun skriver at det også er en større andel lokale publikummere som har kjøpt billett til konserten, enn det som er vanlig på mange av Ukas konserter.

Får meg seg Busta Rhymes

Forrige gang 50 Cent var i byen, var også under et Uka-arrangement. I 2003 spilte han for et fullsatt telt i Dødens dal. Den gangen var han hyperaktuell, etter å nettopp ha sluppet debutplata, «Get Rich or Die Tryin».

Nå gjentar historien seg på et vis, fordi det er nettopp debutalbumet som feires på artistens turné denne høsten. Konserten i høst blir imidlertid i et større format denne gangen, og blir det største enkeltarrangementet Uka har hatt noen gang.

Som gjesteartist kommer også rapperen Busta Rhymes.

De ekstra billettene legges ut for salg klokken 12 fredag 11. august.