Andre sesong av NRKs julekalender «Snøfall» foregår syv år etter sist.

Scott Phillip Davis Brodkorb spiller hovedrollen som Noah, som bor på Haukebakken sammen med moren Elise – som må legges inn på sykehus.

Da møter Noah forrige sesongs hovedkarakter Selma, fortsatt spilt av Siri Skjeggedal. Hun hjelper barn med å skrive ønskebrev til julenissen. Brevene legges i en postkasse – og flyr av gårde om natten til julenissen i Snøfall. Heller ikke uventet er det at Noah drar til Snøfall, han også.

Scott Phillip Davis Brodkorb spiller hovedrollen som Noah i andre runde av «Snøfall». Foto: NRK

Den andre hovedrolleinnehaveren i denne tapningen er Aella Arietta Baqwa Ruud, som spiller Amina. Hun er datter av artisten Nosizwe Baqwa.

Ellers dukker det opp gjengangere fra første sesong som Vidar Magnussen, Cecilie Mosli, Kjersti Elvik, Trond Høvik, Johannes Joner, Iselin Shumba og Håvard Lilleheie, mens nye skuespillere som blir å se er Emilie Mordal, Sven Nordin, Silje Lindberg og Arif Nassor Salum – mer kjent som rapperen Arif.

Aella Arietta Baqwa Ruud spiller Amina. Hun er datter av artisten Nosizwe Baqwa, og er også klar for teaterscenen som Knotten i Oslo Nyes oppsetning av «Kristiania Magiske Tivolitheater». Foto: NRK

NRK kan også lokke med at en ny episode av «Snøfall»s første sesong vil bli lagt ut hver dag på NRK TV i nedtellingen til julaften.

Serieskaper og hovedforfatter er Synne Teksum, komponist er Henrik Skram og Tonje Voreland har konseptuerende regi.