«Barb Wire»- og «Baywatch»-stjernen spiller hovedrollen i «The Last Showgirl», om en aldrende danser i Las Vegas som prøver å gjenoppta forholdet til sin voksne datter – etter at showet hun har danset i en årrekke i brått avlyses.

Regissør er Gia Coppola, som har Francis Ford Coppola som bestefar og Sofia Coppola som tante. Dette er hennes tredje langfilm. Manus er skrevet av Kate Gersten, kjent for «Up Here» og «The Good Place».

I andre roller vil Jamie Lee Curtis, Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka og Billie Lourd bli å se. Innspillingen er akkurat avsluttet i Las Vegas, melder IndieWire.

– Jeg er så stolt av vårt skuespillerensemble, særlig Pamela, sier Coppola i en uttalelse, og kaller Andersons innsats foran kamera for «vågal og fra hjertet».

I fjor slapp Netflix dokumentaren « Pamela, A Love Story », kalt «et intimt og humaniserende portrett av en av verdens mest berømte, blonde sexbomber». Der snakket Anderson for første gang ut selv, etter å ha blitt skildret sett med andres øyne blant annet i Hulu-serien «Pam & Tommy».

Dokumentaren ble en seersuksess, og også Andersons selvbiografi «Love, Pamela», sluppet i januar i fjor, havnet på bestselgerlistene.

– Jeg føler meg sett igjen, sa hun til Variety i forrige uke.