Det melder The Guardian om planene til Anistons Echo Films, som på manussiden har hyret Diablo Cody, som skrev manuset til Oscar-vinneren «Juno» og også står bak «Young Adult» og «Ricki and the Flash».

Foreløpig er det ikke avslørt noen detaljer om hva som er i vente når 1980-filmen skal løftes inn i dagens virkelighet.

Men i originalen handlet det altså om tre kvinnelige kolleger – spilt av Dolly Parton, Jane Fonda og Lily Tomlin – som sammensverget seg for å ta hevn over en sjef beskrevet som «sexistisk, egoistisk, løgnaktig, hyklersk og skinnhellig».

Fonda hadde ideen, og sørget for å bringe om bord både Tomlin og Parton – som laget låten ved samme navn som spilles på radioene fremdeles.

«9 to 5» spilte inn over 100 millioner dollar, og det dukket opp avleggere i form av TV-serier, en musikal og 2011-filmen «Horrible Bosses» og der Jennifer Aniston spilte slem sjef når rollene ble byttet om.

Det har versert tanker om en oppfølger med originalskuespillerne, men ideen ble omsider droppet i 2019. Tre år senere dukket Dolly Parton opp i siste episode av TV-serien «Grace and Frankie», der Jane Fonda og Lily Tomlin spilte hovedrollene.