– Det er helt utrolig. Helt sprøtt, sier Flesvig til Kampanje , som har tatt for seg tallene til de to første episodene ut i serien – som satte strømmerekord i NRK TV da den før jul ble sett av 375 000 på en helg.

Per nå har de to episodene i snitt 478 000 seere på lineær-TV og 1 525 000 seere i strømmetjenesten. Fungerende redaktør i NRK Underholdning, Christina Rezk Resar, karakteriserer seertallene som «helt i særklasse» og sier:

– Det er jo veldig, veldig gøy. Særlig fordi det var en pilot vi laget for å teste nye ideer.

Nå skal Herman Flesvig skrive ti nye episoder av «Førstegangstjenesten», som han gjør sammen med Mikkel Niva og Marit Støre Valeur.

– Nå skal jeg gå inn i en stille periode og gå tilbake å skrive, også får jeg heller kline til igjen når sesongen kommer, sier komikeren til Kampanje.

Låten «Haugenstua», som Flesvigs rapperkarakter Ole Halvorsen trår til med, på andreplass på Spotifys norske topp 50-liste. Den har toppet VG-listen, der den nå er på andreplass. Også «Satsebrakka 2020» fra Preben Lohrengren-karakteren, har vært oppe på tredjeplass.

Samtidig ligger Herman Flesvig øverst på Podtoppen med «Friminutt» sammen med Mikkel Niva og er dessuten er å se i serien «Allerud VGS».