2018 går mot slutten, og vi i Trd.by tar et tilbakeblikk på året som har gått.

Her er de mest leste sakene fra Trd.by i februar. Husker du noen av dem?

#1: Simens Isbar måtte stenge i Midtbyen

Simen Wågen så seg nødt til å legge ned isbaren sin i Midtbyen. Han åpnet derimot opp isbaren sin på Brattøra samme måned. Foto: Ina Sand Solli

- Det var en kjempenedtur, men jeg er ikke sur, fortalte driver og eier Simen Wågen til Trd.by i februar.

#2: Helsesista tok turen til Sverresborg ungdomsskole - og tok en prat om både nakenbilder og dickpics

Etter Helsesistas foredrag, tok hun seg tid til å stille opp på selfies. Her sammen med Nora Mellati (14), Juni Nilsen (14) og Iselin Waagen (14). Foto: Ina Sand Solli

Tale Maria Krohn Engvik, eller Helsesista som hun er desidert mest kjent som, var en overraskelse for elevene på Sverresborg ungdomskole i forbindelse med pubertetsfestivalen de arrangerte.

#3: Jeansfavoritt åpnet butikk i Midtbyen

I mars flyttet Levi's inn på Trondheim Torg. Foto: Line Pevik

Levi's flyttet inn på Trondheim Torg denne måneden, i de gamle lokalene til klesbutikken Freequent.

- Trondheim er en stor by, og Trondheim Torg er et bra kjøpesenter. Det at vi nå får til en butikk til i Trondheim, er fantastisk kult, sa Charlie Bernlöf, landssjef for Levi's-butikkene i Norge til Trd.by den gang.

#4: Du lader sannsynligvis mobilen din feil

Alt det du trodde du visste om å lade mobiler, er sannsynligvis feil. Foto: NTB Scanpix

Tror du at du lader mobilen din riktig? Sannsynligheten er stor for at du kjenner deg igjen i punktene i artikkelen, som forteller deg hvordan det ikke skal gjøres. Det var det mange som gjerne ville lese om i februar!

#5: Modellen Marte (21) har en sjelden angstlidelse - ville vise andre at det finnes håp

Marte ønsker å inspirere andre med samme lidelse. - Jeg vil at folk skal forstå hvor viktig det er å sette lys på det, spesielt i skolen og i barnehager. Foto: Privat

Marte Fredriksen fra Trondheim ønsket å vise at det også finnes håp for andre i samme situasjon som hennes. I anledning semifinalen i Miss Norway tok vi en prat med Fredriksen om hennes lange og tøffe reise.

#6: Carina Dahl slapp trønder-«Despacito»

Carina Dahl og artistkollega Adrian Jørgensen kom med en trøndersk variant av superhiten «Despacito». Bildet er fra en annen anledning. Foto: Leif Arne Holme

Jepp, landeplagen fikk sin trønderske versjon. Dahl Dahl oversatte teksten selv, og fikk med seg artistkollega Adrian Jørgensen som duettpartner.

#7: Her er gjestenes hotellfavoritter i Trondheim

Dette er tre av hotellene i Trondheim som utmerker seg blant de reisende hos Tripadvisor. Foto: Collage/Adresseavisen

Et av hotellene i Trondheim var også med på Tripadvisors liste over de 25 beste hotellene i Norge for 2018. Sjekk hvilke hotell som fikk mest skryt av gjestene sine per februar i år!

#8: Hjemleveringstjeneste startet opp i Trondheim

22. februar var første utkjøringsdag for Nibbler i Trondheim. Foto: Morten Antonsen

Nibbler - en bringetjeneste som oppsto i Kristiansand - begynte å sørge for at trønderne får fersk mat fra restaurantene. Innen kort tid skulle det også dukke opp to andre konkurrenter, Wolt og Foodora.

#9: Seks tegn på at du sover for mye

Det kan være mange ulemper knyttet til å sove for mye. Foto: Shutterstock

Det å ha et litt for godt sovehjerte trenger ikke være gode nyheter. Selv om vi ofte snakker om at vi ikke får nok søvn, trenger det ikke være et godt tegn om du sover for mye heller.

#10: Fem 90-tallstrender som er på vei tilbake for fullt

Kanskje det er tid for å hente frem slike igjen - også utenom sminkerutinen? Foto: Shutterstock

For oss som vokste opp på 90-tallet er mange av trendene som regjerte den gang fortsatt friskt i minne - på godt og vondt. Tro det eller ei, mote fra tidlig 90-tall begynner allerede å bli ansett som vintage, og om det ikke får deg til å føle deg gammel, så vet jammen ikke vi.