23 år gamle Annemari Løberg Larsen er opprinnelig fra Porsgrunn, men har i de siste årene bodd i Trondheim og studert industriell kjemi og bioteknologi på NTNU.

Følg trd.by på Facebook

Hun har vært veldig aktiv i styrkeløftmiljøet i Trondheim, og er med i Nidarø styrkeløftklubb. Men da hun annonserte til styrkeløftklubben at hun måtte se seg nødt til å flytte fra Trondheim om hun ikke fikk seg jobb etter avsluttet skolegang, måtte lederen av klubben, Einar Gilberg, bli kreativ.

- Burde lukta lunta

- Han spurte om han ikke kunne legge ut et innlegg på Facebook for å høre om noen han kjente visste om en jobb, men jeg burde lukta lunta, sier Larsen lattermildt.

For kompisen Einar hadde ikke bare en jobb i tankene for å holde henne i Trondheim. Han mente nemlig at en kjæreste kunne gjøre samme nytten.

- Annemari er veldig godt likt i klubben. Hun har et talent for sporten og er en integrert del av miljøet her. Jeg satt og tenkte på hva jeg kunne gjøre for å beholde henne her i byen. Jeg kom frem til at jeg enten måtte spleise henne med noen eller skaffe henne en jobb, sier Gilberg til trd.by.

Han fortalte henne ikke at mannejakten var en del av opplegget. Heller ikke at han kom til å dele innlegget på Nidarø Styrkeløftklubb.

Sammen med et bilde av 23-åringen la han ut denne meldingen på Facebook, som har blitt delt 19 ganger til nå:

- Måtte bare le

Og selv om Annemari var uviten om Gilbergs kontaktannonse, gikk det fint.

- Hun ble ganske overrasket, og begynte å få kalde føtter. Hun er litt sjenert av seg, men det er jo ikke jeg, flirer Einar, som i fjor stilte opp helt naken på TV-skjermen i beste sendetid.

Og hovedpersonen selv tar det hele med et smil.

- Jeg måtte bare le. Det er jo et gøyalt påfunn og jeg håper folk ser humoren i det.  Jeg er jo mest interessert i en jobb, men utelukker jo selvsagt ikke det andre også, sier Larsen.

Nå har rundt 18 000 personer fått med seg innlegget, og Gilbert krysser fingrene for at Larsen blir værende i Trondheim.

- Responsen har vært veldig bra. Det er mange som tagger venner og slikt i kommentarfeltet, men hvor seriøst det er vet jeg ikke. Forhåpentligvis er det noen som ønsker det beste for kompisen sin, sier Gilberg.

Slik kjemper Trondheims-pinupen Christina (32) mot kroppspress.

Slik gikk det forresten med John Petter, som forsøkte å komme i kontakt med ei jente som han møtte på nattbussen