Onsdag 15. juli braker det løs med VG-lista i Trondheim, og artistene er klare. Den musikalske folkefesten som hvert år turnerer landet har i år fått med seg både noen store navn i musikkbransjen, og noen små.

Den kanskje største headlineren for Trondheims del er i stor grad Astrid S.

Hun måtte riktignok avbryte showet sitt på Stavernfestivalen i forrige uke på grunn av et aggressivt virus på stemmebåndet. Nå skal hun etter alle solemerker være på bedringens vei, og er klar for å spille i Trondheim.

Disse kommer også på showet i Trondheim:

Arif

Den albumaktuelle rapperen og tidligere Urørt-vinner, Arif, skal på scenen to ganger under VG-lista. Den ene gangen for å framføre sine egne låter, og andre gangen sammen med Bendik.

Bendik

Bendik har etablert seg som en spennende artister etter utgivelsen av debutalbumet «Drømmen gjør meg ingenting», og deltagelsen i Urørtfinalen 2012.

Daniel Kvammen

26- åringen fra Geilos debutskive "Fremad i alle retninga" høstet god kritikk og ble A-listet på NRK P3.

Innertier

Duoen Innertier gjester Trondheim med catchy låter og blant annet deres andre singel «Langt igjen å gå», som solgte til gull på bare to måneder.

Jaa9 & OnklP

Jaa9 & OnklP stammer fra det Lillehammer-baserte rapkollektivet Dirty Oppland, og har siden 2002 jobbet sammen om en rekke utgivelser, som du garantert kjenner igjen.

Katastrofe

Fjoråret ble et godt år for Fredrikstad-gutten bak Katastrofe  med tre platinasingler. «Pattaya» som ble sluppet i starten av april har streamet til Platina, og han er allerede aktuell med en ny dansbar sommersingel.

Kristian Kristensen

Kristian Kristensen kapret hjertene til både dommere og seere under Årets Urørt i 2015. Nordlendingen er også kjent fra The Voice og gjester nå Trondheim.

Marcus & Martinus

MGP Jr.-heltene Marcus & Martinus – tretten år og fremdeles like som «To dråper vann». I februar kom tvillingene med debutplaten «Hei».

Morgan Sulele

Morgan Sulele er mannen bak årets sommerhit «Bare min». Debutsingelen «Rist Meg» med Katastrofe kom i april og nå er han klar for å turnere med VG-lista.

Omer Bhatti & Juice Crew

Omer Michael Jamal Bhatti – hiphopartist med artistnavnet «O-Bee». Han er kanskje spesielt kjent for sitt vennskap med den avdøde popstjernen Michael Jackson.

Sandra Lyng Haugen

Vår alles Sandra sang seg inn i de tusen hjem under Idol i 2004, og etter det har hun gitt ut flere låter. Nå har det vært stille fra henne en stund, men det ryktes at hun har en sommerlåt eller to på lur.

Sondre Justad

Fjoåret ble en suksess for lofotværingen Sondre Justad. I fjor sommer kom hitten "Nu har du mæ" som ble spilt landet rundt. Han blir med VG-listas crew til Trondheim.

Lik trd.by på Facebook