Scandic Nidelven har nylig fått bekreftet at de fortsatt har Norges beste hotellfrokost, og nå kan de smykke seg med nok en nasjonal pris. Torsdag kveld, under reiselivsutdelingen Grand Travel Awards Norge var det nemlig hotellet på elvesiden i Trondheim som stakk av med publikumsprisen som årets hotell.

- Prisen er en publikumspris hvor norske hotellgjester selv har stemt på sitt favoritthotell, og det gjør at prisen henger ekstra høyt! Gratulerer til alle medarbeidere ved Scandic Nidelven med nok en anerkjennelse – dere er fantastiske!, skriver Scandic Nidelven på sine Facebook-sider.

Ulykke skapte kø på Tiller

Meldingen om trafikkulyken på Østre Rosen kom inn like etter klokken 06.30, fredag morgen.

- Ulykken har skjedd ved forbrenningsanlegget. Ifølge politiet skal det ikke være personskade, sier trafikkoperatør Pål Olufsen ved Vegtrafikksentralen, skriver Adresseavisen.

Salget av sesongkort øker

De fleste eliteserieklubbene opplever økt interesse foran 2016-sesongen, viser en gjennomgang. Spesielt i Trondheim kan man juble:

Rosenborg har til nå solgt 6315 sesongkort. Det er 1837 flere enn på samme tidspunkt i fjor. Les mer om dette i Adresseavisen.

Nytt eboladødsfall

En person er bekreftet død av ebola i Sierra Leone, under et døgn etter at WHO erklærte sykdomsutbruddet i Vest-Afrika for over.

Torsdag ble Liberia som det siste landet i regionen erklært fritt for ebola, og Verdens helseorganisasjon (WHO) fastslo at tidenes verste ebolaepidemi er over. Det skriver NTB.

14 omkom i bussulykke i Japan

14 mennesker omkom, mens 27 andre ble skadde da en buss med skiturister kjørte av veien i byen Karuizawa i Japan natt til fredag.

Bussen med sjåfør og 40 passasjerer om bord var på vei fra Tokyo til et skisted i Nagano da ulykken skjedde ved 2-tiden lokal tid (18 torsdag norsk tid). Bussen skal ha kommet over i feil kjørefelt og deretter fortsatt gjennom autovernet og utfor veien. Det skriver NTB.