34-åringen som er kjent som ett av medlemmene av triobandet Jonas Brothers, søkte tirsdag denne uken om å avslutte ekteskapet til Turner i en domstol i Miami.

Ifølge begjæringen står det at ekteskapet mellom de to er «uopprettelig ødelagt».

Jonas og Turner giftet seg i en privat seremoni i Las Vegas i 2019 etter Billboard Music Awards.

De fikk i 2020 datteren Willa, som fikk en lillesøster i fjor. I ektepakten står det at foreldrene skal ha delt omsorg dersom de skiller lag.

– Etter fire vidunderlige år sammen har vi blitt enige om å avslutte ekteskapet. Det er mange narrativer som kan spekuleres i, men sannheten er at dette er en felles beslutning. Vi håper inderlig at alle respekterer våre ønsker og privatliv, både for vår og barnas del, skriver paret i en felles uttalelse.

Turner, som er fra Northampton i England, spilte rollen som Sansa Stark i den åttende sesongen av HBO-serien «Game of Thrones». Hun har også hatt flere andre roller, blant annet i «X-Men: Apocalypse» fra 2016 og «Dark Phoenix» fra 2019.

Arizona-gutten Joe Jonas ble kjent sammen med brødrene Nick og Kevin i bandet Jonas Brothers på Disney Channel i 2005. De ga ut sitt sjette album sammen i mai og turnerer for øyeblikket i USA.