- Det blir vanskelig å forlate kameratene mine, men det er selvsagt et stort steg opp for meg, sier en rørt Ole Selnæs til adressa.no.

Rosenborg og St.Etienne er enige om en overgang, og i morgen setter Selnæs seg på flyet til Frankrike. Der venter de siste forhandlingene om personlige betingelser og kontraktslengde. Neste gang midtbanestrategen gjør seg klar til kamp, er det for spill i den franske toppligaen.

- Jeg har visst om interessen en stund – noen uker - så det har vært noen vanskelige uker egentlig. Men det er en utrolig stor klubb i en stor liga som satser hardt, og som har signalisert at de har utrolig lyst på meg, sier han til Adresseavisen.

Kan bli orkan på kysten i Trøndelag

- De vindkastene som meldes nå er på et nivå vi ikke opplever ofte, sier vakthavende meteorolog, Steinar Skare, ved Meteorologisk institutt.

Torsdag ble det sendt ut et ekstremværvarsel for Oppland, Hedmark, Buskerud, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Trøndelag.

Uværet har fått navnet Tor. Fra fredag kveld til lørdag morgen er det ventet sørvest, sterk storm på kysten, kan hende orkan, og fare for vindkast på 35-45 m/s inn over land, melder Meteorologisk institutt. Mer om dette kan du lese her.

Full krig mellom Canal Digital og Discovery

Én million norske husstander kan miste TVNorge-kanalene. Den nåværende avtalen mellom Telenor og Discovery Networks går ut ved midnatt 31. januar (søndag).

- Dette er en situasjon vi i det lengste ønsker å unngå. Vi vet at dersom alle våre kanaler forsvinner fra Canal Digital, kan dette få konsekvenser både for seere, annonsører og store deler av det norske produksjonsmiljøet. Vi har derfor et behov for å gå ut med denne informasjonen nå, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks. Les mer om dette her.

Trafikkuhell ved City Syd

En personbil kolliderte med autovernet ved avkjørselen på City Syd like etter klokken 14 i dag.

Politiet melder på Twitter om at lav sol kan være årsaken til uhellet.

Det skal ikke være noen personskade, men politiet opplyser om større materielle skader til Adresseavisen.

Skoler i alarmberedskap på grunn av bombetrusler

Et tjuetall skoler i Storbritannia og Frankrike er i alarmberedskap etter en ny runde med telefontrusler. Det er andre gang på en uke at de utsettes for bombetrusler. Politi ble sendt for å sikre fem av de mest prestisjetunge skolene i Paris etter at bombetruslene ble ringt inn, og britisk politi sier de gransker trusler mot 14 skoler som de mener er falske og ondsinnede. Det skriver NTB.