Den britiske skuespilleren Alan Rickman – i Norge kanskje mest kjent som professor Slur i Harry Potter-filmene – er død, 69 år gammel, skriver Adresseavisen på sine hjemmesider.

Ifølge familien døde Rickman av kreft, skriver The Guardian.

I Norge er Rickman kanskje mest kjent for sin rolle som professor Severus Slur i Harry Potter-filmene. Han har også spilt i komedien «Love Actually» og hadde skurkerollen i den første Die Hard-filmen i 1988.

Rockheim hyller David Bowie

Onsdag ettermiddag fikk Rockheims karakteristiske boks nye farger og mønster. Hvor lenge lyskunsten som hyller David Bowie vil pryde bygningen er ikke bestemt, men direktør Sissel Guttormsen sier den i alle fall vil stå et par dager, skriver Adresseavisen.

- Den er så vakker at den kanskje blir en del av det faste repertoaret vårt, sier Guttormsen.

Solgte ut Samfundet på tre minutter

I fjor brukte Trond Viggo Torgersen og Tore Sagen ti timer på å fylle Storsalen. I år forsvant billettene på 1-2-3. Billettene ble lagt ut klokken 12.00 i dag, og det tok ikke lang tid før de 600 billettene ble solgt.

- Da var det utsolgt! Det tok nesten nøyaktig tre minutter. Dette blir bra, gled dere!, skriver Studentersamfundet på Facebook. Les mer på trd.by!

«Slangekvinne» fikk bot på 10 000 kroner

Kvinnen som oppbevarte 12 huggormer i et glassbur i leiligheten, har vedtatt et forelegg på 10 000 kroner, melder Adresseavisen.

28-åringen var også tiltalt for å ha vært i besittelse av 23 gram amfetamin. Men da saken gikk for Sør-Trøndelag tingrett onsdag, forelå fortsatt ikke analyseresultatet fra Kripos.