Det er Rachel Nordtømme selv som avslører det på bloggen sin. Hun skriver at det har vært travelt for henne i det siste med studier og jobb (i Adresseavisen, red.anm) og at det har gått utover bloggingen hennes.

Men lørdag skriver hun at hun også har hatt en "hemmelighet" i det siste, som altså nå blir kjent.

Lik trd.by på Facebook

- Føler seg heldig

På bloggen forteller Rachel Nordtømme at formen er fin, og at hun føler seg heldig: "Formen min har vært og er upåklagelig. Jeg føler meg utrolig heldig. Jobb og hverdagsliv går akkurat som før. På en måte er det litt kjedelig å ikke ha noen symptomer på å være gravid, men klager ikke over å være i fin form. At jeg er litt trøttere enn vanlig og hyppige toalettbesøk er vel det eneste.

Rachel Nordtømme og kjæresten Andre Villa. Foto: Privat

Mange gratulasjoner

Hun forteller videre at hun har ventet i det lengste med å legge ut noe, og at familien og venner fikk vite det tidlig, skriver hun på bloggen, der det har kommet mange gratulasjoner allerede lørdag formiddag.

Rachel Nordtømme var for noen år siden sammen med Petter Northug jr, men hun har også vært en tidvis profilert idrettsutøver og har de siste årene studert og jobbet som journalist. André Villa er en av Norges mest kjente og profilerte motocrossførere, og har markert seg på høyt internasjonalt nivå.