Hendelsen fant sted på utestedet Downtown i Nordre gate klokken 00.31 natt til fredag.

- Det hadde vært tumulter på stedet da vedkommende truet vakta, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt.

Mannen på 20 år ble innbragt og sitter fredag morgen i drukkenskapsarresten. Vakta vil anmelde mannen for drapstruslene.

Ingen kom til skade som følge av hendelsen.

- Han var ikke i besittelse av våpen, sier Volden til Adresseavisen.

SMN oppretter gründerstipend

Sparebank 1 SMN utvider talentstipendet til å inkludere gründere. Totalt skal 40 millioner kroner deles ut i gaver og stipender i år.

De siste ti årene har banken bidratt med over 600 millioner kroner til ulike lag, foreninger, prosjekter, festivaler og lignende i regionen. På det høyeste har tildelingen vært på 90 millioner på ett år.

- Vi har en mulighet som bank til å være med å bygge og begeistre gjennom å gi deler av vårt overskudd tilbake til samfunnet, sier banksjef for gavearbeid i Sparebank1 SMN, Eli Arnstad, til Adresseavisen.

Kjørte med bruskasse som førersete

En ung mann i en bil i ekstremt dårlig forfatning prøvde å stikke av fra politiet i går. Han forlot bilen, men etter en kort flukt gjennom snøen ble mannen pågrepet av politiet på Rosten i Trondheim. Operasjonsleder forteller at det var et spesielt syn som møtte patruljen:

- Bilen er i ekstremt dårlig forfatning. Blant annet brukte sjåføren en bruskasse istedenfor et sete, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved operasjonssentralen i Sør-Trøndelag til Adresseavisen.

Vel 300 asylsøkere fikk opphold i januar

I januar innvilget Utlendingsdirektoratet (UDI) i alt 321 søknader om asyl. Nesten én av tre som fikk opphold var afghanere, mens én av fem var fra Syria. 77 eritreere og 61 syrere fikk sin søknad innvilget. Flest avslag fikk asylsøkere fra Egypt med 31. Ingen egyptere fikk opphold. Det skriver NTB.

Spansk avis melder at Mourinho tar over Manchester United

José Mourinho blir Manchester Uniteds neste manager, skal vi tro rapporter fra Spania.

Den vanligvis troverdige avisen El Confidencial skriver at de har fått vite «fra godt plasserte kilder i Portugal» at Mourinho er kommet til enighet med United om managerjobben.

Ifølge den spanske avisen er den eneste tvilen nå om han tar over i sommer eller allerede før sesongslutt. Også italienske medier har rapportert at Mourinho er i samtaler med United. Les mer om denne saken her.