Det forteller Majlinda Ramadani som denne uken åpner sin helt egen hudklinikk i sentrum. Etter flere måneder med hektisk planlegging og jobbing er hun klar for å ta imot sine første kunder.

Store planer

DMK Hudklinikk heter bedriften som nå får tilholdssted i Ravelsveita, rett overfor Trondhjem Mikrobryggeri, og som skal tilby alt fra ansiktspleie til massasje. Bedriftseieren selv tror hun kommer til å gjøre det godt med det hun ser på som et etterspurt tilbud i Trondheim.

- Jeg tror det blir steinbra. Jeg har allerede fått gode tilbakemeldinger på at det kommer en klinikk, og jeg har opplevd stor etterspørsel. Samtidig vet jeg at det er god kvalitet på det jeg har å tilby, forteller en offensiv Ramadani.

I tillegg håper hun at det etter hvert blir mulig å utvide til mer enn bare en hudklinikk.

- Jeg har allerede vært i kontakt med en fysioterapeut som har vist interesse. Samtidig har jeg tenkt på å få inn en ernæringsfysiolog etter hvert. Jeg vil at dette skal være en helhetsklinikk, poengterer hun.

Man begynner å se konturene av en hudklinikk i sentrum av Trondheim.

Vil være gründer

Hun ser nå frem til å åpne dørene, og håper på fornøyde kunder.

- Jeg gleder meg veldig. Det har gått utrolig raskt den siste tiden med fullt av planlegging og logistikk, og nå er jeg her. Jeg har vel egentlig vært både handy- og businesswoman i tillegg til å være tobarnsmor, så det har vært mye. Man blir litt lei alt styret, så det skal bli godt å komme igang med det jeg liker aller best, sier hun.

Den unge gründeren har alltid hatt som mål å drive sin egen bedrift.

- Jeg har jo tidligere drevet enkeltmannsforetak, men ikke av så stort kaliber, og heller ikke noe helt eget, så det blir ekstra spennende. Det har hele tiden vært målet, avslutter hun.