Den Amazon-eide strømmegiganten satser videre på norsk innhold, med både nye serier og fler sesonger av eksisterende underholdningsserier.

Ny av året er serien «Girls of Oslo», hvor Sophie Elise Isachsen & co. deltar. «Serien vil gi publikum en unik innsikt i de ekstraordinære livene til fire av Norges største influensere,» uttaler Prime i en pressemelding.

Her deltar også Isabel Raad, Nora Haukland og Anniken Englund Jørgensen. De fire er kjent fra en rekke andre realityserier, og som gründere og forfattere.

Influenser Anniken Jørgensen, her avbildet i oktober, deltar i den nye serien «Girls of Oslo» på strømmetjenesten Prime. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Isabel Raad deltar også i serien «Girls of Oslo». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Til sammen har de rundt 1,3 millioner følgere på Instagram, og Prime håper nå mange av disse lar seg lokke til å tegne abonnement. Strømmegiganten lover et ufiltrert og eksklusivt innblikk i de fire influensernes liv.

– Det er imidlertid ikke bare champagne og roser – jentene vil møte tøffe utfordringer underveis, fra håndtering av netthets til å sjonglere personlige forhold i rampelyset, heter det videre.