Det sier daglig leder ved Coma Frisør i Midtbyen, Elisabeth Rendall.

Årlig arrangerer Norsk Frisør- og Velværebedrifter (NFVB) konkurransen «Årets frisør». Her var Coma nominert i kategoriene «Årets frisør – region 1», «Årets lærling» og «Årets team» torsdag denne uka.

– Et bra team

Førstnevnte tittel var det Rendall selv som stakk av med for region Midt- og Nord-Norge. På forhånd må alle deltakerne sende inn tre ulike bilder med tre forskjellige looks. Frisørene skal skape en serie som tolker neste års mote, ifølge Rendall.

– Vi er et bra team som er flinke til å samarbeide. Vi bruker hverandre på de områdene som hver enkelt er god på, også er vi flinke til å finne på nye ting som fenger, mener Rendall er mye av grunnen til at Coma kunne ta seieren hjem i regionen.

Elisabeth Rendall ble regionsvinner. Hun forteller at de samarbeider godt på Coma, noe hun tror er mye av årsaken. Foto: Privat

Tittelen «Årets frisør» var det Natalie Beckford ved Adam og Eva Grensen som tok.

Også i kategorien «Årets lærling» er det tre looker som skal tas bilde av og sendes inn. Her var det 21-åringen Elisabeth Arntsen som stakk av med seieren – og ikke bare i sin region, men også i hele landet.

– Jeg har ikke landet helt enda. Det var veldig uforventet siden det er så mange flinke konkurrenter med, sier Arntsen.

For andre gang

Hun var lærling fram til august i fjor, og jobber nå som frisør ved Coma.

– Grunnen til at jeg ville bli frisør er fordi jeg synes det er artig å få folk til å føle seg fresh. Den gleden det gir andre gir igjen meg veldig mye, sier Arntsen.

Elisabeth Arntsen ble «Årets lærling» med sitt bidrag. Foto: Privat

Rendall forklarer at dette er andre gang at Coma får prisen «Årets lærling» siden de startet opp for syv år siden i Midtbyen.

– Det er utrolig artig, både for bedriften og for videreutviklingen i bransjen. Frisørbransjen har hatt en del frafall de siste årene dessverre, men dette kan absolutt være med på å motivere flere til å bli frisører.

Norsk Frisør- og Velværebedrifter (NFVB) er en arbeidsgiverorganisasjon i frisør- og velværebransjen dannet av og for medlemmer. Torsdag gikk også norgescup og NM i frisering 2021 av stabelen. Her vant Gunn Mari Sørløkk ved Meldal Frisørsalong kategoriene «brudefrisyre» og «langthåroppsetting».