– Ja, det stemmer at prisen på Non Stop er blitt presset de siste ukene som følge av tøff konkurranse mellom kjedene. Vi kjemper beinhardt på pris hver eneste dag, og de er stadig i bevegelse, sier kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin i Kiwi til Romerikes Blad.

Flere hundre varer er ifølge kjedene satt ned, og den skjerpede illustreres godt gjennom fallet i Non Stop-prisen. Posen på 185 grams koster nå 31,50 kroner hos Kiwi, mot 43,90 kroner normalt.

– Hyggelige priser

Billigst i avisens oversikt er Rema 1000, som kan skilte med Non Stop til 26 kroner og 90 øre – 10 øre billigere enn Kiwi.

– Vi ønsker å ha hyggelige priser på en rekke julevarer, inkludert Non Stop til julebaksten, sier kommunikasjonssjef Fredrik Jahr i Rema 1000.

Også Meny bekrefter at de er med i Non Stop-krigen, med en pris på 31,50.

Endres flere ganger daglig

Men hvor mye koster den hos den hos Coop?

– Jeg skal sjekke Non Stop-prisen. Det er nemlig ikke sikkert den koster det samme i dag som i går. Prisene kan justeres flere ganger daglig, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen til NTB.

Han benytter samtidig anledningen til å si at de har satt ned prisene på «rundt 150 varer» som de vet kundene trenger til jul.

Etter noen minutter kommer det en epost fra Kristiansen: «Non Stop-prisen var torsdag morgen 26,90 hos vår lavpriskjede Extra».

Dermed kan det se ut til at Coop og Rema leder Non Stop-krigen – i hvert fall inntil videre.