Nå nylig publiserte Time Magazine sin liste over hvem som er mest innflytelsesrik på internett. Lista er ikke rangert etter rekkefølge, men har 25 navn, der både artister, realitykjendiser - og én president dukker opp.

Kan du gjette hvem?

Rihanna, Trump og én Jenner

Lista er basert på global innflytelse i sosiale medier og personens evne til å skape og fremme nyheter. Blant de 25 finner vi blant annet Rihanna, der avisen konkluderer med at når artisten snakker - eller mer presist «instagrammer» - lytter resten av verden.

I mars i år delte hun en Instagram-story der hun gikk hardt ut mot Snapchat, der de hadde brukt den gamle voldsepisoden mellom henne og Chris Brown i en reklame. Kort tid etter raste verdien på det sosiale mediet med hele 800 millioner dollar (!).

Også Donald Trump har klart å komme inn på maktlista. Der tidligere presidenter brukte radio og TV, har Trump Twitter. Ved hjelp av meldinger på 140 tegn (nå 280) har presidenten havnet blant verdens mest mektige og innflytelsesrike på internett.

Kylie Jenner er kanskje ikke noen overraskelse i denne sammenheng. Reality- og skjønnhetsdronninga har stålkontroll på sosiale medier, og Time Magazine skriver at hun tjener 1 million dollar (rundt 8,1 millioner kroner) per sponsede Instagram-post.

Variert liste

Listen er mildt sagt variert.

Øvrige navn er for eksempel den koreanske pop-sensasjonen BTS, Youtube-brødrene Logan og Jake Paul, den japanske stjerna Naomi Watanabe (med 8 millioner følgere), Kanye West og den saudiarabiske kvinneforkjemperen Eman al Nafjan - som i over et tiår har skrevet om kvinners rettigheter i Saudi-Arabia.