Uenigheten har vært langvarig og syntes tidlig søndag kveld fortsatt å være et godt stykke unna. Da fristen gikk ut ved midnatt, var TVNorge-eier Discovery og Canal Digital  altså fortsatt ikke blitt enige om en avtale.

De Discovery-eide kanalene vil forsvinne fra skjermene til én million Canal Digital-abonnenter. Rundt 2,8 millioner TV-seere blir rammet fordi partene går fra hverandre uten en avtale.

– Dette er en trist dag. Vi beklager på det sterkeste at våre kunder for øyeblikket mangler TVNorge og de øvrige Discovery-kanalene. Vi er svært skuffet over at det amerikanske mediekonsernet velger å gå til dette drastiske skrittet. Vi fortsetter å jobbe for å få kanalene tilbake så raskt som mulig, skriver administrerende direktør Ragnar Kårhus i Canal Digital AS i en pressemelding som ble sendt ut etter at forhandlingene ble avsluttet rett før midnatt søndag kveld.

Kanalene det gjelder er: TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, TLC, Eurosport, Eurosport Norge, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, ID: Discovery Investigation og Discovery Showcase HD. Les mer om saken her.

Tre menn pågrepet i væpnet aksjon i Malvik

Tre menn er søndag kveld pågrepet i en væpnet politiaksjon i Malvik. Flere patruljer var involvert i aksjonen.

De tre er pågrepet i forbindelse med vold og trusler om våpen, melder politiet i Nord-Trøndelag på Twitter. En mann som har status som fornærmet i saken, meldte fra at han var blitt utsatt for vold.

Personen er ikke alvorlig skadd, skriver Adresseavisen.

Nå kan du bare stå parkert i tre timer

Søndag var folk fra Trondheim parkering ute for å bytte om et femtall til et tre-tall på alle parkeringsskiltene i Midtbyen, på Øya og på Møllenberg. Det betyr at det fra og med mandag morgen bare er lov å stå parkert i tre timer på gateplan i sentrum mot fem timer tidligere.

I tillegg blir det også gjort endringer på en del parkeringsplasser der det tidligere bare har vært lov til å stå parkert i 30 minutter. Les mer i Adresseavisen.

Australier klar for Rosenborg

A-ligaklubben Sydney FC skriver i en pressemelding søndag morgen norsk tid at deres venstreback, 18-åringen Alex Gersbach, reiser til Norge for å signere for en eliteserieklubb.

Litt senere søndag formiddag bekrefter Rosenborg på sin hjemmeside at Gersbach er klar for klubben.

Det meldes på rbk.no at Gersbach kommer til Trondheim i løpet av kort tid for å gjennomgå den medisinske testen. Gersbach vil skrive under en 3,5 års kontrakt med Rosenborg. Les mer om dette i Adresseavisen.

Én person til legesjekk etter kollisjon på E6

ike etter klokken 06.30 mandag morgen meldte operasjonssentralen i Nord-Trøndelag om en trafikkulykke på E6 ved Sørlia, like sør for Steinkjer.

- Det er to biler på vei sørover som, av ukjent årsak, har kollidert. Det satt én person i hver bil, sier operasjonsleder Bård Krogstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt. Les mer om dette her.